Kategoriler

Haber Alanya

'Bahçeli'yi en iyi şekilde ağırlayacağız'

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 24 Mayıs Çarşamba günü toplu açılış ve temel atma töreni için Alanya’yı ziyaret edecek MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin programıyla ilgili açıklamada bulundu.

Yücel, “Genel Başkanımız yarın saat 12.30"da Alanya'ya teşrif edecekler. Alanya Belediyesi'nin 3 yıl içerisindeki 304 milyonluk yatırımlarını ve 216 eserin birçoğunun temel atma ve açılışında vatandaşlarımızla birlikte olacaklar. Bizim de gayemiz o gün MHP Genel Başkanı Bahçeli'yi en iyi şekilde Alanya'mızda ağırlamak. 24 Mayıs Çarşamba saat 12.30’da Belediye Binası arkasında düzenlenecek toplu açılış ve temel atma törenine tüm Alanya halkını davet ediyorum." dedi.
'TAVŞANDAMI'NDAN ALANYA'YI İZLEYECEK'
Yücel, "Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli 12.30 meydanda olacak. Halka hitabından sonra toplu açılışlar gerçekleştirilecek. Belediye arkasındaki programdan sonra Tavşandamı'ndan Alanya’yı seyredecekler. Diğer gelişlerinde Alanya’yı hep güneyden kuzeye izlediler. Bu kez kuzeyden güneye izleyecekler. Daha sonra teleferik projesi ve Damlataş bölgesinde incelemelerde bulunup akabinde Alanya Keykubat Parkı'nı gezecekler. 18.00 sularında Alanya’dan ayrılacaklar." diye konuştu. 
3 YILDA 304 MİLYON TL’LİK YATIRIM
Belediye Başkanı Yücel, toplu açılış ve temel atma töreninde açılışı yapılacak ve temeli atılacak 216 eserin toplam maliyetinin 304 Milyon TL olduğunu açıkladı. Başkan Yücel, “3 yılda 304 milyonluk yatırım yaptık. İhale aşamasında daha çok projelerimiz var. Kalan süre içerisinde daha bir çok yeni yatırımlara da el atacağız.” dedi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Gündem
15 Kez Görüntülendi.
Alanya’da mahalle yollarına bakım onarım
Asayiş
25 Kez Görüntülendi.
Alanya’da o suça 38 bin TL rekor ceza
Spor
12 Kez Görüntülendi.
Fatih Tekke: “Çok büyük hedef tutturduk"
Genel
12 Kez Görüntülendi.
Özçelik: “Çocuklarımız memleketin teminatıdır"
Spor
15 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor’dan gol yağmuru
Antalya
23 Kez Görüntülendi.
‘Sineksiz yaz’ için ekipler bilgilendirildi 
Belediye
31 Kez Görüntülendi.
Alanya uçtan uca tertemiz oluyor
Asayiş
24 Kez Görüntülendi.
Alanya’da jandarmadan dron destekli trafik uygulaması 
Antalya
93 Kez Görüntülendi.
Alanya’daki su krizine Başkan Böcek’ten neşter 
Gündem
43 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediye Encümeninden kent disiplini için önemli uyarılar