Kategoriler

Haber Alanya

Kar yağışı köy yollarını ulaşıma kapattı

Zonguldak genelinde etkisini sürdürmeye başlayan kar yağışı yüksek kesimlerdeki köy yollarını ulaşıma kapatırken, bir çok mahalle ve köye enerji verilemiyor.

Zonguldak genelinde etkisini sürdürmeye başlayan kar yağışı yüksek kesimlerdeki köy yollarını ulaşıma kapatırken, bir çok mahalle ve köye enerji verilemiyor.

Kdz. Ereğli ve Alaplı ilçelerinde Pazar akşamından itibaren etkisini sürdüren kar yağışı bir çok olumsuzluğu da beraberinde getirdi. Alınan bilgilere göre Alaplı ilçesinde kapanan tüm köy yollarının açıldığı öğrenilirken, Ereğli’de ise 33 köy yolunun ulaşıma kapandığı öğrenildi. Zonguldak İl Özel İdaresi ve Karayolları ekipleri yolların tekrar ulaşıma açılması için yoğun bir mesai harcıyor. Alaplı merkezi dâhil olmak üzere bir çok köye enerji verilemiyor. Alaplı’da 7 araçla ekipler çalışmalarını sürdürürken, ulaşımda aksamalar yaşanmaması için seferber olundu. Kdz. Ereğli’de bugün itibariyle 33 köy yolunun kapalı olduğu öğrenilirken, toplamda 288 km’lik yolda ekipler 18 araç ve 33 personel ile çalışmalarını sürdürüyor. Bazı köylerde enerji verilememesi nedeniyle su sıkıntısı da yaşanıyor. Kar yağışının önümüzdeki günlerde de bölgede etkisini sürdüreceği ön görülüyor.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Spor
12 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor Ankaragücü maçı hazırlıklarına başladı  
Sağlık
9 Kez Görüntülendi.
ALKÜ'lü tıp asistanları bilgilendirildi
Belediye
37 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik tüm yetkiyi o iki isme verdi
Gündem
21 Kez Görüntülendi.
Özçelik vakfın yeni üyesi oldu
Alanya
8 Kez Görüntülendi.
İletişim ve Tasarım Festivali sona erdi
Eğitim
15 Kez Görüntülendi.
ALKÜ Türkiye'de bir ilke imza attı
Asayiş
14 Kez Görüntülendi.
Alanya’da umuma açık mekanlarda denetim yapıldı
Asayiş
11 Kez Görüntülendi.
Alanya’da 11 araç trafikten men edildi
Antalya
12 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir toplu ulaşım araçları 1 Mayıs’ta ücretsiz  
Güncel
10 Kez Görüntülendi.
Taksici esnafının 'VIP' isyanı