Kategoriler

Haber Alanya

Çorlu - Ankara uçak seferleri yeniden başlıyor

Yeni tip korona virüs salgını dolayısıyla iptal edilen Çorlu Atatürk Havalimanı-Ankara Esenboğa Havalimanı seferleri yeniden başlıyor. Uçuşlar 28 Mart ile 29 Ekim tarihleri arasında haftanın 4 günü gerçekleştirilecek.

Yeni tip korona virüs salgını dolayısıyla iptal edilen Çorlu Atatürk Havalimanı-Ankara Esenboğa Havalimanı seferleri yeniden başlıyor. Uçuşlar 28 Mart ile 29 Ekim tarihleri arasında haftanın 4 günü gerçekleştirilecek.

Yeni tip korona virüs salgını dolayısıyla iptal edilen Çorlu Atatürk Havalimanı - Ankara Esenboğa Havalimanı arasında gerçekleştirilen uçak seferleri yeniden başlayacak. Pazar, Salı, Çarşamba ve Cuma günleri gerçekleştirilecek uçuşlara ilişkin müjdeyi Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı verdi.

Konuya ilişkin olarak kişisel sosyal medya hesabından kısa bir açıklama yapan Kaymakam Sarılı, “Çorlu Atatürk Havalimanı’ndan 28 Mart tarihi itibariyle haftada dört gün olmak üzere Ankara uçuşları tekrar başlıyor, vatandaşlarımıza hayırlı olsun” ibarelerine yer verdi.

28 Mart 2021 günü başlayacak ve 29 Ekim 2021 günü sona erecek olan Çorlu - Ankara uçak seferleri kapsamında sabaha karşı 04.05’de Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan kalkacak olan Çorlu yolcu uçağı 05.15’de Çorlu Atatürk Havalimanı’nda olacak. Ardından 05.45’de Çorlu’dan Ankara’ya hareket edecek.

06.30’da Ankara - Çorlu, 08.10’da Çorlu - Ankara seferlerinin gerçekleştirildiği uçuşların yanı sıra 11.45’de Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan Çorlu seferini gerçekleştirecek olan uçak, 12.55’de Çorlu’da olacak ardından 13.25’de tekrar havalanacak ve bu kez Çorlu’dan Ankara seferini gerçekleştirecek.

Günün son uçuşunda Esenboğa Havalimanı’ndan 15.35’de havalanacak olan Ankara - Çorlu uçağı 16.45’de Çorlu Atatürk Havalimanı’nda olacak. Son olarak Çorlu’dan 17.15’de havalanarak Ankara Seferini gerçekleştirecek ve 18.15’de Ankara’da olacak.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Antalya
18 Kez Görüntülendi.
Antalya İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik: "19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun"
Asayiş
108 Kez Görüntülendi.
Jandarmadan Mutluluğa Kurşun Sıkma Projesinin Tanıtımı
Genel
12 Kez Görüntülendi.
ALANYA Belediyesi üniversite öğrencilerini bahar şenliğinde sanatla buluşturdu
Spor
22 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor'dan Samsun'a çıkartma
Alanya
13 Kez Görüntülendi.
Başkan Erdem'den Ankara’da önemli görüşmeler
Güncel
30 Kez Görüntülendi.
Alanya’da halk otobüsü ücretine zam
Alanya
13 Kez Görüntülendi.
Rüzgar Gülü Kreşi “Kumsal’ın Gökyüzü Macerası” kitabıyla renkleniyor
Genel
19 Kez Görüntülendi.
Alanya’da 2 fırkateyn ve Sahil Güvenlik Botu bugün ziyarete açılıyor 
Belediye
15 Kez Görüntülendi.
Alanya’nın efsane festivali 24 Mayıs’ta başlıyor
Antalya
29 Kez Görüntülendi.
Alanya’da mahalle ve yayla yollarına bakım onarım