Kategoriler

Haber Alanya

'Lig henüz bitmedi'

Aytemiz Alanyaspor'un kaptanı Haydar Yılmaz, "Çok şükür şu anda ligde de iyi pozisyondayız. Tabi ki lig henüz bitmedi. Önümüzdeki Osmanlıspor maçını kazanırsak inşallah daha iyi olur" dedi.

Aytemiz Alanyaspor'un tecrübeli file bekçisi Haydar Yılmaz, teknik direktör Safet Susic'in gelmesiyle birlikte bir ivme yakaladıklarını söyledi. Susic'in kısa bir süre içerisinde takımı iyi analiz ettiğini belirten Haydar Yılmaz, "Takımın güveni geldi. Hocanın takımla uyumu da çok iyi. Kişilik olarak da takıma yaklaşımı çok düzgün. Hocaların takıma karşı yaklaşımına ve sevgisine futbolcular çok dikkat eder. Biz de elimizden gelen fedakarlığı gösterdik ve elimizden geleni yaptık. Çok şükür şu anda ligde de iyi pozisyondayız. Tabi ki lig henüz bitmedi. Önümüzdeki Osmanlıspor maçını kazanırsak inşallah daha iyi olur" dedi. 'Ligin ilk devresinde sürekli kaleci ve savunma oyuncuları değişikliği yapıldı ve hatalı goller yendi. Bu sizi nasıl etkiledi' şeklindeki soru üzerine Haydar Yılmaz, "
Kaleci konusunda sezon başında bir tutarsızlık vardı. Bir Zlamal oynuyordu, bir ben oynuyordum. Bu da kaleci için büyük handikap. Çünkü kaleci sabredilmesi gereken bir pozisyondadır. Kaleci 3-4 hafta bile hata yaptığında ısrarcı olunmalı ki özgüveni gelsin ve devamlılığı yakalasın" dedi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Gündem
12 Kez Görüntülendi.
Alanya’da mahalle yollarına bakım onarım
Asayiş
9 Kez Görüntülendi.
Alanya’da o suça 38 bin TL rekor ceza
Spor
6 Kez Görüntülendi.
Fatih Tekke: “Çok büyük hedef tutturduk"
Genel
10 Kez Görüntülendi.
Özçelik: “Çocuklarımız memleketin teminatıdır"
Spor
12 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor’dan gol yağmuru
Antalya
22 Kez Görüntülendi.
‘Sineksiz yaz’ için ekipler bilgilendirildi 
Belediye
30 Kez Görüntülendi.
Alanya uçtan uca tertemiz oluyor
Asayiş
23 Kez Görüntülendi.
Alanya’da jandarmadan dron destekli trafik uygulaması 
Antalya
91 Kez Görüntülendi.
Alanya’daki su krizine Başkan Böcek’ten neşter 
Gündem
40 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediye Encümeninden kent disiplini için önemli uyarılar