Kategoriler

Haber Alanya

MHP kongreye hazır

Kongre hazırlıklarını tamamlayan MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, "18 Mart gibi anlamlı bir günde yapacağımız kongremizin tüm hazırlıkları tamam" dedi.

Yarın saat 10.00'da Alanya Belediye Düğün Salonu'nda başlayacak olan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Teşkilatı kongresiyle ilgili hazırlıklar tamamlandı. Atanmış olan yönetim kurulu ile Salı günü son toplantısını yaparak yeni yönetim listesinin hazırlıklarına devam eden İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, "18 Mart Cumartesi günü bizim açımızdan çok önemli ve anlamlı bir gün olacak. Çünkü bugün hem Çanakkale şehitlerimizi anarak unutulmaz zaferimizi kutlayacağız, hem de kongremizi yaparak daha güçlü ve sesi gür bir şekilde yolumuza devam edeceğiz" dedi.
ANKARA'DAN MİSAFİR GELİYOR
Göreve geldikten sonra masa başı siyasete son vererek uyuyan MHP'yi uyandırdıklarını ifade eden Türkdoğan, "Yönetimimizle birlikte yine milletimizin ayağına giderek siyaseti halkla iç içe yapmaya devam edeceğiz. Vatandaşla temasımız sürecek, herkesin elini sıkacağız. Bu vesile ile Cumartesi günü yapacağımız kongremize tüm halkımızı davet ederken, Alanya'mızdaki tüm milliyetçileri, ülkücü arkadaşlarımızı davamıza sahip çıkmaya, omuz vermeye çağırıyorum" diye konuştu. 401 delegenin sandık başına giderek oy kullanacağı kongreye, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve Ankara Milletvekili Erkan Haberal'ın yanı sıra Antalya milletvekillerinin de katılacakları öğrenildi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Spor
5 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor bugün Samsun deplasmanında
Asayiş
6 Kez Görüntülendi.
Alanya’da genel asayiş uygulaması
Alanya
5 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Ürkmezer 2 kurumun personelini ödüllendirdi
Güncel
6 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Ürkmezer’den muhtarlara talimat 
Gündem
6 Kez Görüntülendi.
Alanya Piyano Yarışması ve Festivali başlıyor 
Genel
4 Kez Görüntülendi.
Alanya Atatürk Evi 19 Mayıs’ta açılıyor 
Alanya
5 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Ürkmezer ALKÜ’de öğrencilerle buluştu 
Alanya
6 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik’ten isim ve fotoğraf talimatı
Belediye
5 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyesi şehri çiçek bahçesine çevirdi 
Antalya
23 Kez Görüntülendi.
Antalya İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik: "19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun"