Kategoriler

Haber Alanya

Alanya’da hasmının iş yerini kundaklayan şüpheli tutuklandı

Alanya’da bir kişi, husumetli olduğu arkadaşının işyerine girerek benzin döküp ateşe verdikten sonra kaçtı. Güvenlik kameralarına da yansıyan olaydan sonra polis tarafından gözaltına alınan şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay, 14 Ocak saat 21.30 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Hamza Yerli Sokak üzerindeki bir mobilyacı dükkânında meydana geldi. İddiaya göre, Mustafa A., husumetli olduğu H. T. isimli kişinin dükkanına girerek ahşap malzeme ve elektrik panosuna benzin döktükten sonra ateşe verip olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürülürken, Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Soruşturmayı derinleştiren polis, yaptıkları teknik ve fiziki takip sonrası şüpheli Mustafa A.’yı adresinde yakalayarak gözaltına aldı. Şüpheli yapılan Genel Bilgi Taraması (GBT) sorgusunda ise ‘uyuşturucu madde ticareti’ ve ‘gasp’ gibi suçlardan arandığı ortaya çıktı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Mustafa A. sulh ceza hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
Güvenlik kamerasına yansıdı 
Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde Mustafa A.’nın motosikletliye geldiği benzin döküp ateşe verdikten sonra kaçtığı ve alevlerin sokağı aydınlattığı yer aldı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Spor
6 Kez Görüntülendi.
Dünya şampiyonundan Alanyaspor’a sürpriz ziyaret 
Asayiş
4 Kez Görüntülendi.
Alanya’da sürücülere rekor ceza
Genel
8 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyesi'nde bazı isimlerin görev yerleri değişti
Belediye
19 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyesi’nden Gazipaşa Tarım Fuarı çıkarması 
Alanya
17 Kez Görüntülendi.
ALTSO Başkanı Eray Erdem esnafı ziyaret etti
Gündem
19 Kez Görüntülendi.
Şehidimiz son yolculuğuna uğurlandı
Çevre
16 Kez Görüntülendi.
Yılın ilk çöp kategorize çalışması yapıldı
Alanya
14 Kez Görüntülendi.
ALTSO'da ara eleman sorununa çözüm arayışı
Güncel
13 Kez Görüntülendi.
Alanya’da özel aşçılar mutfağa girdi 
Genel
15 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik’ten 1 Mayıs mesajı