Kategoriler

Haber Alanya

Kayserispor’un transfer tahtası açıldı

Hes Kablo Kayserispor’un transfer tahtası açıldı. Kulüp Başkanı Berna Gözbaşı 1,5 milyon Avro ödeme gerçekleştirerek transfer tahtasını aktif hale getirdi.

Hes Kablo Kayserispor’un transfer tahtası açıldı. Kulüp Başkanı Berna Gözbaşı 1,5 milyon Avro ödeme gerçekleştirerek transfer tahtasını aktif hale getirdi.

Süper Lig’de mücadele veren Hes Kablo Kayserispor, 2021 yılında hedeflerine ulaşabilmek için kolları sıvadı. 2020-2021 futbol sezonunda geride kalan haftalarda hakem hataları, futbolcu sakatlıkları, ekonomik sıkıntılar içerisinde zor günler geçiren sarı-kırmızılılar, 2021 yılında bunlardan kurtulup başarılı bir dönem geçirmek istiyor. Hes Kablo Kayserispor Kulübü Başkanı Berna Gözbaşı, 2021 yılında başarıla ulaşan bir takım oluşturmak için kolları sıvadı. İlk olarak ekonomik sıkıntılardan ötürü kapalı olan transfer tahtası aktif hale getirildi. Alacaklarının ödenmemesinden ötürü TFF ve FIFA nezrinde girişimde bulunan futbolcular, menajerleri ve kulüplerle görüşerek indirim gerçekleştiren ve bunları da yapılandıran başkan Gözbaşı 1,5 milyon avroya yakın da bir ödeme yaptı.

Kayserispor’a direkt katkı sağlayacak oyuncuları transfer etmenin gayreti içerisinde olan ve Uğur Demirok ile Antun Maglica ile anlaşan başkan Gözbaşı, geçtiğimiz günlerde de "Kayserispor’umuzun gerçek taraftarları, transfer tahtamızın bütün ödemelerini yaptık, merak etmeyin. Geçmiş de temizlenecek, özlenen Kayserispor’a da kavuşulacak. Herkes üzerine düşeni yapar, kuşkumuz yok. Pozitif olalım. Bu kulüp hepimizin" açıklaması yapmıştı.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Antalya
13 Kez Görüntülendi.
Antalya Valisi Hulusi Şahin: Orman benim kampanyasıs geleceğe nefes olacak  
Alanya
11 Kez Görüntülendi.
‘Fıstıklı limonata’ Alanya’nın tescilli lezzeti oldu
Belediye
19 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik’ten İskele’de temizlik operasyonu 
Güncel
17 Kez Görüntülendi.
Yücel ALTAV Başkanlığını Özçelik’e devrediyor
Genel
18 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor’dan Ankara’da Başsavcı Karaköse’ye ziyaret 
Alanya
36 Kez Görüntülendi.
Alanyalı turizmci Nuri Arslan kalbine yenik
Spor
10 Kez Görüntülendi.
Corendon Alanyaspor : 1-1
Asayiş
19 Kez Görüntülendi.
Alanya Jandarma trafik denetimlerine devam ediyor
Antalya
15 Kez Görüntülendi.
Alanya’da sinekle mücadele yoğun bir şekilde sürdürülüyor. 
Alanya
28 Kez Görüntülendi.
Özçelik: “İskele’de disiplini biz sağlayacağız"