Kategoriler

Haber Alanya

Gözler Türel'de

Alanya kamuoyunu ayağa kaldıran Halk Otobüsleri ve Plaj Büfeleri devirleriyle ilgili Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel bugün meclis toplantısında açıklama yapacak.



Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in yanı sıra, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve CHP İlçe Başkanı Ali Takavut'un da dile getirip tepki gösterdiği halk otobüsleri ve plaj büfeleri devirleri ile ilgili olarak, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in bugün Büyükşehir Meclis Toplantısında açıklama yapacağını söyledi. Güney, "Bu önemli açıklamaları www.antalya.bel.tr den canlı olarak izleyebilirsiniz" dedi.

ANTALYA'YA METRO GELİYOR
Öte yandan Muratpaşalı muhtarlarla bir araya gelen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, toplu ulaşımdan, kentsel dönüşüme birçok önemli değişim ve projenin Antalyalıların belediyeye olan güveni sayesinde, sorunsuz gerçekleştiğine dikkat çekti. Türel ayrıca, Konyaaltı Liman’dan Kundu’ya kadar Muratpaşa’nın içerisinden geçen bir metro hattının 2019’dan sonraki dönemde yapılabileceğini söyledi.  Gelecek yıllarda Muratpaşa’nın metro ile tanışabileceğini belirten Başkan Menderes Türel, "Konyaaltı Liman’dan Kundu’ya kadar Muratpaşa’nın içerisinden geçen bir metro hattı 2019’dan sonraki dönemde yapılabilecek. Ön hazırlıklarını şu anda yürütüyoruz. Görevde biz oluruz olmayız onu Allah bilir ama en azından geleceği de düşünerek, 2019’dan sonrayı da planlayıp bugünden bunun hazırlıklarını yapıyoruz. Bunlar Antalya’da Allah’ın izniyle, sizlerin çabaları ve destekleri ile olacak. Birçok hayal olmaz deniliyorken bugün nasıl gerçekleşiyorsa iş bilen kadrolar görevde olursa bunların hayalden gerçeğe dönüşmemesi için hiçbir sebep yok" diye konuştu.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Belediye
19 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyesi’nden Gazipaşa Tarım Fuarı çıkarması 
Alanya
16 Kez Görüntülendi.
ALTSO Başkanı Eray Erdem esnafı ziyaret etti
Gündem
18 Kez Görüntülendi.
Şehidimiz son yolculuğuna uğurlandı
Çevre
13 Kez Görüntülendi.
Yılın ilk çöp kategorize çalışması yapıldı
Alanya
11 Kez Görüntülendi.
ALTSO'da ara eleman sorununa çözüm arayışı
Güncel
12 Kez Görüntülendi.
Alanya’da özel aşçılar mutfağa girdi 
Genel
15 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik’ten 1 Mayıs mesajı
Asayiş
18 Kez Görüntülendi.
Alanya’da 54 günde 42 milyon lira para cezası 
Belediye
17 Kez Görüntülendi.
Alanya’da kaçak yapılar bir bir yıkılıyor
Spor
18 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor Ankaragücü maçı hazırlıklarına başladı