Kategoriler

Haber Alanya

Halin kullanım alanı büyüyecek

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından 68 milyon liraya yaptırılan Toptancı Hali’nin alt katındaki kullanım alanı 17 bin metrekareden 35 bin metrekareye çıkarılıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta ve Haller Dairesi Başkanı Muharrem Kavurgacı, Hal Dernek başkanlarıyla görüşmek üzere Alanya’ya geldi. Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ daire başkanı ile birlikte düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Alanya, Konaklı, Payallar Dernek başkanlarının yanı sıra Hal Müdürleri de toplantıda yer aldı. Toplantıda, inşaatı devam eden Toptancı Hali’nin son durumu, halcilerin beklentileri doğrultusunda yapılan düzenlemeler değerlendirildi. Toplantının ardından Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ ve Daire Başkanı Kavurgacı, Toptancı Hal İnşaatında incelemelerde bulundu. Uludağ, yaptığı açıklamada,        “ projede zemin katta 17 bin metrekare olan kullanım alanını halcilerin talepleri doğrultusunda yapılan plan tadilatıyla 35 bin metrekareye çıkardık. Bu halcilerimizi daha da rahatlatacak “ dedi.

HAL PERSONELİNE BİSİKLET
Sağlık  Bakanlığı’nın “ Sağlık için pedalla “ sloganıyla Türkiye Geneli’nde başlattığı bisiklet dağıtımı kapsamında Alanya Hali’nde çalışan personele bisikletleri dağıtıldı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ ile Zabıta ve Haller Daire Başkanı Muharrem Kavurgacı, personele bisikletlerini düzenlenen küçük bir törenle teslim etti.

ULUDAĞ VE KAVURGACI, SİPAHİOĞLU’NUN DÜĞÜNÜNE KATILDI.
Alanya Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ ve Zabıta ve Haller Daire Başkanı Muharrem Kavurgacı, Alanya’nın tanınmış ailelerinden iş adamı Şükrü ve Tayfun Sipahioğlu’nun kardeşi Tarık Sipahioğlu’nun Payallar Düğün Salonu’nda yapılan düğününe katılarak tebrik ettiler.   
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Alanya
35 Kez Görüntülendi.
İyi Parti’nin kuruluşundan beri içinde yer alan Alper Arıkan, görevinden istifa etti.
Gündem
87 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik’in 4 Başkan Yardımcısı belli  oldu
Güncel
15 Kez Görüntülendi.
Özel sporcular altınla döndü
Belediye
28 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik'ten iki dönüşüm talimatı
Asayiş
69 Kez Görüntülendi.
Alanya’da polis göz açtırmadı: 300 kişi sorgulandı 
Alanya
21 Kez Görüntülendi.
Alanya’da şiddetli dolu yağışı yayla yolunu beyaza bürüdü 
Genel
12 Kez Görüntülendi.
Erdem'den Bakan Şimşek'e Alanya brifingi
Eğitim
14 Kez Görüntülendi.
Alanya’da ziyaretçileri zamanda yolculuğa çıkaran sergi 
Alanya
18 Kez Görüntülendi.
“Alanya’da esnaflık yapmak mucize" 
Antalya
21 Kez Görüntülendi.
Antalya Valisi Hulusi Şahin: Orman benim kampanyasıs geleceğe nefes olacak