Kategoriler

Haber Alanya

İngiltere'den Antalya güzel haber

İngiliz tur operatörü Monarch Holiday, daha önce iptal ettiği Antalya'ya kendi havayolu şirketi Monarch Airlines ile 2017 sezonunda yeniden uçacak.


İngiltere pazarında Antalya için olumlu bir gelişme yaşandı. Monarch Holidays markası ile satış yapan İngiliz firma kendi havayolu Monarch Airlines ile uçuşlara yeniden başlama kararı aldı. Turizmgazetesi.com’a bilgi veren Monarch Holidays Türkiye Satın Alman Müdürü Tamer Arlı, 2017 yaz Antalya uçuş programı daha önce tamamen iptal edilen Monarch Airlines’ın, 13 Aralık 2016’da aldığı yeni bir karar ile uçuşlarını sınırlı sayıda da olsa yeniden başlatma kararı aldığını bildirdi. Londra – Gatwick’ten Antalya’ya haftada 2 sefer yapacaklarını kaydeden Arlı, Monarch Airlines’ın Antalya bölgesine sezonda toplam 48 yeni uçuş gerçekleştireceğini belirtti.
 Dalaman’a haftada 22 sefer yaptıklarını ifade eden Tamer Arlı, burada yaklaşık 100 bin koltukluk bir kapasiteleri olduğunu ve Dalaman satışlarının iyi gittiğini vurguladı.Dalaman’daki ivme ile Antalya’nın da yeniden şirketin gündemine geldiğini bildiren Arlı, istenen sonuçlar alınması durumunda Antalya seferlerinin ileride artırılabileceğini de sözlerine ekledi. Arlı, Bodrum için de uğraştıklarını, 2018’de Bodrum’un da programlarına girebileceğini ifade etti.Tamer Arlı, uçuşlarının yüzde 90'ına yakınının kendi müşterilerinden oluştuğunu, ancak olanaklar ölçüsünde diğer tur operatörü ve acentelere de koltuk sattıklarını söyledi. Dalaman’da Saltedon Turizm ile çalışan Monarch Holidays, Antlya’da ise Mina Travel ile çalışacak.  
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Antalya
13 Kez Görüntülendi.
Antalya Valisi Hulusi Şahin: Orman benim kampanyasıs geleceğe nefes olacak  
Alanya
11 Kez Görüntülendi.
‘Fıstıklı limonata’ Alanya’nın tescilli lezzeti oldu
Belediye
17 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik’ten İskele’de temizlik operasyonu 
Güncel
16 Kez Görüntülendi.
Yücel ALTAV Başkanlığını Özçelik’e devrediyor
Genel
18 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor’dan Ankara’da Başsavcı Karaköse’ye ziyaret 
Alanya
26 Kez Görüntülendi.
Alanyalı turizmci Nuri Arslan kalbine yenik
Spor
10 Kez Görüntülendi.
Corendon Alanyaspor : 1-1
Asayiş
19 Kez Görüntülendi.
Alanya Jandarma trafik denetimlerine devam ediyor
Antalya
15 Kez Görüntülendi.
Alanya’da sinekle mücadele yoğun bir şekilde sürdürülüyor. 
Alanya
27 Kez Görüntülendi.
Özçelik: “İskele’de disiplini biz sağlayacağız"