Kategoriler

Haber Alanya

Genç Odası Özenli Seçim İster


Çocukluktan çıkıp kendi fikirleri doğrultusunda hayatlarını şekillendirmeye başlayan gençler, artık kendi ihtiyaçlarını da net olarak ifade edebiliyorlar. Genç odası çözümlerinde bu nedenle artık daha çok katılımcı olan ailenin genç üyeleri kendi hobilerinden tuttukları takımın renklerine kadar son derece değişik noktalardan yaklaştıkları odalarının dekorasyonunda özgür bırakıldıkça içlerindeki ruhu da daha iyi yansıtabiliyorlar. Konuya b8u açıdan yaklaşıldığında bir genç odasının tasarımı aile için de son derece önemli bir hale gelmiş olduğu söylenebilir.  
Düğün Paketleri İle Kaliteyi Yakalayın
Yeni evlenenlerin mutlu bir hayat yaşayacakları evlerinin dekorasyonunda mobilya firmaları tarafından geliştirilen düğün paketi uygulaması ile farklı mobilyaların yanı sıra, beyaz eşyaların da içinde bulunduğu avantajlı düğün paketleri ile yeni evlilerin daha ekonomik şartlarda evlerinin eksikliklerini tamamlama fırsatına sahip oluyorlar. Bu paketlerin seçiminde evin diğer mobilyaları da dikkate alınarak yapılması ile ev dekorasyonunda bütünlük yakalanmış oluyor.   
Portmanto Seçiminizde Zevkinize Güvenin
Bir evin gizli kahramanı, kesinlikle portmanto olarak tanımlanan ayakkabı, palto gibi dışarıda giyilen giysilerin bir arada tutulduğu mobilyalardır. Bu mobilyalar özellikle yağışlı havalarda ıslak olarak asılan paltoların, ayakkabıların etkili şekilde havalanmasına destek olacak özelliklerde tasarlanması ile sadece uzun kullanım ömrüne sahip olmakla kalmaz, giysilerin de uzun süre kullanılmasına fırsat vermiş olur.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Gündem
15 Kez Görüntülendi.
Alanya’da mahalle yollarına bakım onarım
Asayiş
24 Kez Görüntülendi.
Alanya’da o suça 38 bin TL rekor ceza
Spor
12 Kez Görüntülendi.
Fatih Tekke: “Çok büyük hedef tutturduk"
Genel
12 Kez Görüntülendi.
Özçelik: “Çocuklarımız memleketin teminatıdır"
Spor
15 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor’dan gol yağmuru
Antalya
23 Kez Görüntülendi.
‘Sineksiz yaz’ için ekipler bilgilendirildi 
Belediye
31 Kez Görüntülendi.
Alanya uçtan uca tertemiz oluyor
Asayiş
24 Kez Görüntülendi.
Alanya’da jandarmadan dron destekli trafik uygulaması 
Antalya
93 Kez Görüntülendi.
Alanya’daki su krizine Başkan Böcek’ten neşter 
Gündem
42 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediye Encümeninden kent disiplini için önemli uyarılar