Kategoriler

Haber Alanya

Validen birlik ve beraberlik vurgusu

Antalya Birlik ve Kardeşlik Platformu üyeleri Vali Münir Karaloğlu’nu ziyaret etti.


Antalya Birlik ve Kardeşlik Platformu Dönem Başkanı Cafer Bayraktar ile platform üyelerini makamında kabul eden Vali Münir Karaloğlu, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Platform üyesi 36 sivil toplum kuruluşunun yöneticileriyle tek tek tanışan Vali Münir Karaloğlu, dönem başkanı Cafer Bayraktar ve platform üyelerinden bilgi aldı.
Ülke olarak zor bir süreçten geçildiğini ifade eden Vali Karaloğlu, “Bulunduğumuz coğrafya zor bir coğrafya, tarih boyunca bu coğrafyayı elinde tutan atalarımız hep mücadele vermişler. Sıra bizde, bu mücadeleyi bizimde yapmamız lazım. Bunu yaparken de birliği ve kardeşliği mutlaka muhafaza etmemiz lazım. Her konuda aynı şekilde düşünmek zorunda değiliz. Farklı düşündüğümüz noktaları öne çıkarmadan ortak değerlerimiz vatan, millet, bayrak, inanç üzerinden birlik ve kardeşliğimizi tesis edeceğiz. Yapıyı sağlam tutmamız lazım. Cumhurbaşkanımızın zaman zaman ‘yalnızım ama Allaha hamdolsun milletim var’ deyişi boşuna değil. 15 Temmuz klasik bir darbe girişimi değildi. Bir işgal hareketiydi. Silah tereddütsüz millete doğrultuldu. Millet bunu irfanıyla gördü. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde sokağa indi. Halep’in başına gelen her şehrimizin başına gelebilirdi” diye konuştu.
Platform üyelerini tebrik ederek birlikte fotoğraf çektiren Vali Karaloğlu, “Hareketiniz güzel bir hareket tebrik ediyorum. Bunu güçlendirerek devam edin” dedi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Gündem
13 Kez Görüntülendi.
Alanya’da mahalle yollarına bakım onarım
Asayiş
11 Kez Görüntülendi.
Alanya’da o suça 38 bin TL rekor ceza
Spor
8 Kez Görüntülendi.
Fatih Tekke: “Çok büyük hedef tutturduk"
Genel
11 Kez Görüntülendi.
Özçelik: “Çocuklarımız memleketin teminatıdır"
Spor
14 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor’dan gol yağmuru
Antalya
22 Kez Görüntülendi.
‘Sineksiz yaz’ için ekipler bilgilendirildi 
Belediye
30 Kez Görüntülendi.
Alanya uçtan uca tertemiz oluyor
Asayiş
23 Kez Görüntülendi.
Alanya’da jandarmadan dron destekli trafik uygulaması 
Antalya
92 Kez Görüntülendi.
Alanya’daki su krizine Başkan Böcek’ten neşter 
Gündem
40 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediye Encümeninden kent disiplini için önemli uyarılar