Kategoriler

Haber Alanya

Mühendislik Fakültesi inşaatı hızla ilerliyor

ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı, yapımı devam eden Mühendislik Fakültesi’nin Şubat ayı sonunda bitmesini beklediklerini açıkladı

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi’nin (ALKÜ) ikmal inşaatı yapım işine yönelik çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Mühendislik Fakültesi’nin ALKÜ’ye geçmesinin ardından, ALKÜ ile Raşit Canbaz Yapı Mühendisliği arasında yapılan sözleşme gereği Nisan 2017 başlarında teslim edilmesi planlanan Mühendislik Fakültesi’nin, sözleşme bitiminden 2 ay daha erken tamamlanmasının beklendiği açıklandı. Mühendislik Fakültesi’nin Şubat ayının sonu Mart ayının ilk haftaları gibi kendilerine teslim edileceğini açıklayan ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı, Mühendislik Fakültesi’nin kalan işlerinin de tamamlanmasının ardından binayı biran önce öğrencilerin kullanımına açmak istediklerini belirtti.  
ÇALIŞMALAR HIZLA SÜRÜYOR
ALKÜ Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı tarafından binanın kontrol ve denetimlerinin devamlı olarak yapıldığını ifade eden Rektör Pınarbaşı, ALKÜ olarak Mühendislik Fakültesi’nin inşaatının devir alınmasının üzerinden kısa bir zaman geçmesine rağmen inşaatta önemli gelişmeler kaydedildiğini söyledi. Öğrencilerine ve Alanya halkına bu sevindirici haberi vermekten dolayı mutlu olduğunu ifade eden Rektör Pınarbaşı binada devam eden çalışmalara ilişkin olarak da; teras, pencere, kapı, döşeme, duvar imalatları, sıhhi tesisat, havalandırma, klima, yangından korunma ve bu konuya yönelik donanım ile elektrik tesisatlar gibi ikmale yönelik işlerinin tamamlanmasının ardından kendilerine teslim edileceğini kaydetti.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
4 Kez Görüntülendi.
Alzheimer hastalığının tedavisi için Alanya’dan umut ışığı
Asayiş
7 Kez Görüntülendi.
Alanya’da genel asayiş uygulaması yapıldı
Alanya
7 Kez Görüntülendi.
Alanya’nın meclis üyesi Eminoğlu altın kemerli ağa oldu 
Alanya
8 Kez Görüntülendi.
Alanya’da 32 işletmede hijyen krizi 
Antalya
5 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir çiftçi kart projesini yaygınlaştıracak
Belediye
5 Kez Görüntülendi.
Özçelik Gazipaşa Yağlı Güreşleri’ne katıldı
Alanya
15 Kez Görüntülendi.
Fransız turistler Alanya’ya denizden geldi
Alanya
20 Kez Görüntülendi.
Alanya'da piyano festivali sona erdi
Spor
19 Kez Görüntülendi.
Alanyalı Feyza Güzyaka Dünya Kupası’nda şampiyon oldu
Güncel
13 Kez Görüntülendi.
Alanya Atatürk Evi ve Müzesi açıldı