Kategoriler

Haber Alanya

Kayıp Gülistan’ı arama çalışmaları 296’ncı günde

TUNCELİ’DE KAYBOLAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ GÜLİSTAN DOKU’YU ARAMA ÇALIŞMALARI 296’NCI GÜNDE DE DEVAM EDİYOR. ÇOK SAYIDA EKİBİN KATILIMIYLA UZUNÇAYIR BARAJ GÖLÜ’NDE DEVAM EDEN ARAMALARDA HENÜZ BİR İZE RASTLANAMADI.

Tunceli’de kaybolan üniversite öğrencisi Gülistan Doku’yu arama çalışmaları 296’ncı günde de devam ediyor. Çok sayıda ekibin katılımıyla Uzunçayır Baraj Gölü’nde süren aramalarda henüz bir ize rastlanamadı.

Munzur Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü 2. sınıf öğrencisi Gülistan Doku, 5 Ocak 2020 tarihinde kaybolmuştu. Bunun üzerine valilik koordinesinde geniş kapsamlı soruşturma ve araştırma başlatılmış, kayıp Gülistan’la ilgili bazı güvenlik kameraları ve araç içi kamerasının kaydettiği görüntülere ulaşılmasının ardından Uzunçayır Baraj Gölü’nde arama çalışması başlatılmıştı. 226 gün boyuncu baraj gölü dahilinde birçok noktada yapılan çalışmalardan sonuç elde edilememiş, çalışmalara 18 Ağustos tarihi itibariyle son verilmişti. Gülistan’ın bulunması için 15 Ekim’de Uzunçayır Baraj Gölü’nde başlayan arama çalışmaları bugün de sürdü. Valilik koordinesinde, Uzunçayır Baraj Gölü’nde başlayan ve 12 gündür devam eden arama çalışmalarına Tunceli’nin yanı sıra Türkiye’nin farklı illerinden gelen AFAD, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, Jandarma Özel Asayiş Komutanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğüne bağlı 45 kişilik ekip, hem su yüzeyinde hem de su altında dalışlarla arama çalışmaları gerçekleştiriyor. 3 su altı arama robotu ve bir taramalı sonar cihazı ile bugün de süren arama çalışmalarında şu ana kadar bir ize rastlanmadığı belirtildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Spor
12 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor bugün Samsun deplasmanında
Asayiş
12 Kez Görüntülendi.
Alanya’da genel asayiş uygulaması
Alanya
13 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Ürkmezer 2 kurumun personelini ödüllendirdi
Güncel
11 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Ürkmezer’den muhtarlara talimat 
Gündem
11 Kez Görüntülendi.
Alanya Piyano Yarışması ve Festivali başlıyor 
Genel
15 Kez Görüntülendi.
Alanya Atatürk Evi 19 Mayıs’ta açılıyor 
Alanya
12 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Ürkmezer ALKÜ’de öğrencilerle buluştu 
Alanya
19 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik’ten isim ve fotoğraf talimatı
Belediye
13 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyesi şehri çiçek bahçesine çevirdi 
Antalya
24 Kez Görüntülendi.
Antalya İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik: "19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun"