Kategoriler

Haber Alanya

İl Milli Eğitim Müdürü Dikici Alaşehir’de incelemelerde bulundu

MANİSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MUSTAFA DİKİCİ, ALAŞEHİR’DE İNŞAATI DEVAM EDEN VE GÜÇLENDİRME ÇALIŞMALARI YAPILAN OKULLARI YERİNDE İNCELEYEREK BİLGİ ALDI. AMAÇLARININ SORUNSUZ BİR EĞİTİM YILI GEÇİRMEK OLDUĞUNU KAYDEDEN DİKİCİ, YAKLAŞAN KIŞ MEVSİMİ NEDENİYLE ISINMA PROBLEMİ YAŞANMAMASI İÇİN KALORİFERLERİN EKSİKSİZ ÇALIŞMASI İÇİN YAPILAN KONTROLLERİ DE DEĞERLENDİRDİ.

Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, Alaşehir’de inşaatı devam eden ve güçlendirme çalışmaları yapılan okulları yerinde inceleyerek bilgi aldı. Amaçlarının sorunsuz bir eğitim yılı geçirmek olduğunu kaydeden Dikici, yaklaşan kış mevsimi nedeniyle ısınma problemi yaşanmaması için kaloriferlerin eksiksiz çalışması için yapılan kontrolleri de değerlendirdi.

Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici Alaşehir ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş ile birlikte okullarda incelemelerde bulundu. İl ve ilçe milli eğitim müdürleri Yıldırım Beyazıt İlkokulu’nda devam eden güçlendirme çalışmalarını yerinde izleyerek, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. İnşaatı son aşamalara gelen Şehit Efkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi binasında da incelemelerde bulunan Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, Okul Müdürü Nurten Kocakabak ve Müdür Yardımcısı Keziban Elçin ile birlikte yeni okul binasını inceleyip, değerlendirmede bulunduktan sonra Şehit Alper Zor İmam Hatip Ortaokulu’na geçti.

Okulları ziyaret eden, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, "İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin Güneş ile birlikte, bazı okullarımızda devam eden güçlendirme ve inşaat alanlarında incelemelerde bulunduk. Çalışmalar hakkında bilgiler aldık. İhtiyaç ve istekleri tespit ettik. Özellikle yaklaşan kış mevsimi nedeniyle ısınma problemi yaşanmaması için kaloriferlerin eksiksiz çalışması için kontrolleri değerlendirdik. Amacımız sorunsuz bir eğitim yılı geçirmek." dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Spor
13 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor bugün Samsun deplasmanında
Asayiş
12 Kez Görüntülendi.
Alanya’da genel asayiş uygulaması
Alanya
15 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Ürkmezer 2 kurumun personelini ödüllendirdi
Güncel
12 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Ürkmezer’den muhtarlara talimat 
Gündem
13 Kez Görüntülendi.
Alanya Piyano Yarışması ve Festivali başlıyor 
Genel
16 Kez Görüntülendi.
Alanya Atatürk Evi 19 Mayıs’ta açılıyor 
Alanya
13 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Ürkmezer ALKÜ’de öğrencilerle buluştu 
Alanya
24 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik’ten isim ve fotoğraf talimatı
Belediye
14 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyesi şehri çiçek bahçesine çevirdi 
Antalya
24 Kez Görüntülendi.
Antalya İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik: "19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun"