Kategoriler

Haber Alanya

Kepez’in Sahaf Festivali’ne yoğun ilgi

KEPEZ BELEDİYESİ’NİN BU YIL İKİNCİSİNİ DÜZENLEDİĞİ SAHAF FESTİVALİ, YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR. YENİ TİP KORONAVİRÜS(KOVİD-19) TEDBİRLERİYLE DÜZENLENEN FESTİVAL, KÜLTÜRDEN MÜZİĞE, EDEBİYATA KADAR BİRÇOK KOLEKSİYONU ALICILARIYLA BULUŞTURUYOR.

Kepez Belediyesi’nin bu yıl ikincisini düzenlediği Sahaf Festivali, yoğun ilgi görüyor. Yeni tip koronavirüs(Kovid-19) tedbirleriyle düzenlenen festival, kültürden müziğe, edebiyata kadar birçok koleksiyonu alıcılarıyla buluşturuyor.

Kepez Belediyesi’nin Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği(AESOB), Kırtasiyeciler ve Kitapçılar Odası ve Sahaflar Derneği işbirliğiyle düzenlediği 2. Kepez Sahaf Festivali, heyecanla devam ediyor. Yazma eserler, tarihe tanıklık etmiş kitaplar, dergiler ve orijinal nüshaların satışa sunulduğu festival, büyük ilgi görüyor. 7’den 70’şe her yaşa hitap eden festival, kültürden sanata, edebiyata kadar birçok nadide esere ev sahipliği yapıyor. Antalya’nın yanı sıra Mardin, İzmir, Ankara ve İstanbul’dan da sahafların katıldığı festival, DokumaPark’ta, canlı müzik performansları, sürpriz etkinlikler ve kitap müzayedeleri ile dolu dolu geçiyor. Yeni tip koronavirüs(Kovid-19) tedbirleriyle düzenlenen festival, sadece kitapseverleri değil, aynı zamanda antika meraklılarını da bir araya getirdi. Birbirinden kıymetli eserlerinde alıcılarla buluşturulduğu 2. Kepez Sahaf Festivali, 1 Kasım’a kadar geçmişin izlerini kitap sayfalarının aralarında arayanları bekliyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Eğitim
13 Kez Görüntülendi.
Karma Resim Sergisi ile Alanya sanata doydu
Alanya
10 Kez Görüntülendi.
Alanya’da dev denetim / 5 AYDA 1650 işletme
Spor
12 Kez Görüntülendi.
Alanyasporlu futbolcuya milli takım daveti
Alanya
9 Kez Görüntülendi.
THK'dan Alanya’da bir ilk
Antalya
7 Kez Görüntülendi.
Antalya Büyükşehir'den Alanya, Gündoğmuş ve Akseki yollarına yaz bakımı
Spor
11 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor'a 'Zirvedeki Akdeniz Futbol Takımı' ödülü
Güncel
10 Kez Görüntülendi.
ALTSO'da stres ve öfke semineri
Belediye
15 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyesi'nde sıkıyönetim: İhtiyaç fazlası araçlar iade ediliyor
Spor
10 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor 76 yaşında
Asayiş
7 Kez Görüntülendi.
Kurallara uymayanlara Alanya’da rekor ceza uygulandı