Kategoriler

Haber Alanya

Bakan Varank cağ kebabı kesti

SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI MUSTAFA VARANK, ERZURUM TEMASLARI KAPSAMINDA GİTTİĞİ BİR İŞLETMEDE OCAĞIN BAŞINA GEÇEREK CAĞ KEBABI KESTİ.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Erzurum temasları kapsamında gittiği bir işletmede ocağın başına geçerek cağ kebabı kesti.

Bir dizi açılış ve temaslarda bulunmak üzere Erzurum’a gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank yoğun bir gün yaşadı. Erzurum Valiliği’ni ziyaretinin ardından İkinci Organize Sanayi Bölgesini açıp burada faaliyet gösteren tesislerde incelemelerde bulunan Bakan Varank, daha sonra Cuma namazını Erzurum Ulu Camii’nde kıldı. Erzurum Büyükşehir Belediyesi Nurettin Topçu Bilgi Evini ziyaret eden Bakan Varank, buradan bir restorana geçti. Bakan Varank, Erzurum’un yöresel lezzeti olan cağ kebabının tadına bakmadan önce ocağın başına geçerek cağ kebabı kesti, ardından vatandaşlara ikram etti.

Bakan Varank, Erzurum temasları kapsamında Konaklı Kayak Merkezi’nde bulunan Doğu Anadolu Gözlem Evi’nde incelemelerde bulundu. Bakan Varank’ın bir sonraki durağı Atatürk Üniversitesi yerleşkesi içerisinde bulunan Doğu Anadolu Yüksek Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (DAYTAM) oldu. Bakan Varan son olarak Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’nda (ETSO) da düzenlenen toplantıya katıldı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Eğitim
7 Kez Görüntülendi.
Karma Resim Sergisi ile Alanya sanata doydu
Alanya
3 Kez Görüntülendi.
Alanya’da dev denetim / 5 AYDA 1650 işletme
Spor
8 Kez Görüntülendi.
Alanyasporlu futbolcuya milli takım daveti
Alanya
6 Kez Görüntülendi.
THK'dan Alanya’da bir ilk
Antalya
4 Kez Görüntülendi.
Antalya Büyükşehir'den Alanya, Gündoğmuş ve Akseki yollarına yaz bakımı
Spor
8 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor'a 'Zirvedeki Akdeniz Futbol Takımı' ödülü
Güncel
6 Kez Görüntülendi.
ALTSO'da stres ve öfke semineri
Belediye
9 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyesi'nde sıkıyönetim: İhtiyaç fazlası araçlar iade ediliyor
Spor
5 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor 76 yaşında
Asayiş
4 Kez Görüntülendi.
Kurallara uymayanlara Alanya’da rekor ceza uygulandı