Kategoriler

Haber Alanya

MHP’den "En İyi Narkotik Polisi:Anne" projesine destek

MHP GAZİANTEP MİLLETVEKİLİ MUHİTTİN TAŞDOĞAN, TBMM GENEL KURULU'NDA YAPTIĞI KONUŞMADA İÇİŞLERİ BAKANLIĞI TARAFINDAN BAŞLATILAN VE GAZİANTEP'TE YÜRÜRLÜĞE GİREN "EN İYİ NARKOTİK POLİSİ:ANNE" PROJESİNE DESTEK VEREREK, "BU PROJEYİ GELECEĞİMİZ İÇİN HAYATİ BULUYORUZ" DEDİ.

MHP Gaziantep Milletvekili Muhittin Taşdoğan, TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan ve Gaziantep’te yürürlüğe giren "En İyi Narkotik Polisi:Anne" projesine destek vererek, "Bu projeyi geleceğimiz için hayati buluyoruz" dedi.

TBMM Genel Kurulu’nda söz alan MHP Milletvekili Muhittin Taşdoğan, Gaziantep’te hayata geçirilen "En İyi Narkotik Polisi: Anne" projesine destek verdi. Annelere de çağrıda bulunan Taşdoğan, "İçişleri Bakanlığımız eliyle başlatılan uyuşturucuyla topyekûn mücadelede annelere yönelik farkındalık ve bilinçlendirme çalışmasının yürütüleceği: “En İyi Narkotik Polisi: Anne” projesi kapsamında Gazi şehrimizde de çalışmalara başlanmıştır. Bu projeyi geleceğimiz için hayati buluyor ve destekliyoruz. Çünkü uyuşturucu bağımlıları üzerinde yapılan son araştırmada, bağımlıların yüzde 89,8’inin annesinin ev hanımı olduğu ve bağımlıların 47,5’ inin uyuşturucuyu kendi evlerinde aldığını düşünürsek, bu mücadelede annelerimize önemli bir sorumluluk düşmektedir. Evlatlarımızı bu zehir tuzağından korumak sizin elinizde. Çocuklarınızın hal ve hareketlerini izlemeli, alışkanlıklarının farkına varmak için izlemeli ve kolluk kuvvetlerimizle iletişim halinde olmalısınız. Bu mücadelede başarı ailelerle birlikte sağlanabilir" dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Antalya
17 Kez Görüntülendi.
Antalya Valisi Hulusi Şahin: Orman benim kampanyasıs geleceğe nefes olacak  
Alanya
15 Kez Görüntülendi.
‘Fıstıklı limonata’ Alanya’nın tescilli lezzeti oldu
Belediye
27 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik’ten İskele’de temizlik operasyonu 
Güncel
27 Kez Görüntülendi.
Yücel ALTAV Başkanlığını Özçelik’e devrediyor
Genel
22 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor’dan Ankara’da Başsavcı Karaköse’ye ziyaret 
Alanya
52 Kez Görüntülendi.
Alanyalı turizmci Nuri Arslan kalbine yenik
Spor
13 Kez Görüntülendi.
Corendon Alanyaspor : 1-1
Asayiş
19 Kez Görüntülendi.
Alanya Jandarma trafik denetimlerine devam ediyor
Antalya
16 Kez Görüntülendi.
Alanya’da sinekle mücadele yoğun bir şekilde sürdürülüyor. 
Alanya
32 Kez Görüntülendi.
Özçelik: “İskele’de disiplini biz sağlayacağız"