Kategoriler

Haber Alanya

Ayhan: “Halkımıza hizmet noktasında birlikte çalışıyoruz”

SİNOP BELEDİYE BAŞKANI BARIŞ AYHAN, “SORUNLARIN ÇÖZÜMÜNDE, KAMUOYU YARARINA YAPACAĞIMIZ HER PROJEDE DÜN OLDUĞU GİBİ BUGÜN DE MUHTARLARIMIZ İLE BİRE BİR GÖRÜŞEREK ORTAK FİKİR ÜRETİYOR HALKIMIZA HİZMET NOKTASINDA BİRLİKTE ÇALIŞIYORUZ” DEDİ.

Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan, “Sorunların çözümünde, kamuoyu yararına yapacağımız her projede dün olduğu gibi bugün de muhtarlarımız ile bire bir görüşerek ortak fikir üretiyor, halkımıza hizmet noktasında birlikte çalışıyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Barış Ayhan, 19 Ekim Muhtarlar Günü vesilesiyle bir mesaj yayınladı. Başkan Ayhan mesajında; “Temeli 1829 yılında İstanbul’da atılan muhtarlık müessesesi yerel demokrasinin en eski ve en önemli yapı taşı olma özelliğini taşımaktadır. Vatandaşlarla devlet arasında köprü vazifesi gören muhtarlar, vatandaşlarımızın devlete ulaşması noktasında ilk aşamadır. Kısıtlı imkanlarla büyük işlere imza atan muhtarlarımız, vatandaşlarımızın düğününde cenazesinde yanlarında yer alarak birer aile bireyi niteliği taşımaktadır. Halkın oyu ile yönetime gelen devletin yerel yönetimdeki temsilcileri, sevgi ve saygı çerçevesinde türlü fedakarlıklarla görevlerini ifa etmektedir. Sorunların çözümünde, kamuoyu yararına yapacağımız her projede dün olduğu gibi bugün de muhtarlarımız ile bire bir görüşerek ortak fikir üretiyor, halkımıza hizmet noktasında birlikte çalışıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle ebediyete intikal etmiş muhtarlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, görevlerini sürdüren muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum" ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Antalya
9 Kez Görüntülendi.
Antalya Valisi Hulusi Şahin: Orman benim kampanyasıs geleceğe nefes olacak  
Alanya
9 Kez Görüntülendi.
‘Fıstıklı limonata’ Alanya’nın tescilli lezzeti oldu
Belediye
13 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik’ten İskele’de temizlik operasyonu 
Güncel
11 Kez Görüntülendi.
Yücel ALTAV Başkanlığını Özçelik’e devrediyor
Genel
15 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor’dan Ankara’da Başsavcı Karaköse’ye ziyaret 
Alanya
21 Kez Görüntülendi.
Alanyalı turizmci Nuri Arslan kalbine yenik
Spor
9 Kez Görüntülendi.
Corendon Alanyaspor : 1-1
Asayiş
19 Kez Görüntülendi.
Alanya Jandarma trafik denetimlerine devam ediyor
Antalya
14 Kez Görüntülendi.
Alanya’da sinekle mücadele yoğun bir şekilde sürdürülüyor. 
Alanya
26 Kez Görüntülendi.
Özçelik: “İskele’de disiplini biz sağlayacağız"