Kategoriler

Haber Alanya

Bergama’daki orman yangının failleri tutuklandı

İZMİR İL JANDARMA KOMUTANLIĞINCA 29 EYLÜL TARİHİNDE BERGAMA İLÇESİ SEKLİK MAHALLESİNDE MEYDANA GELEN ORMAN YANGINI SONRASINDA GÖZALTINA ALINAN 4 ŞAHIS, "KASTEN ORMAN YAKMAK, HIRSIZLIK, MALA ZARAR VERMEK VE UYUŞTURUCU MADDE KULLANMAK" SUÇLARINDAN TUTUKLANDI.

İzmir İl Jandarma Komutanlığınca 29 Eylül tarihinde Bergama ilçesi Seklik Mahallesi’nde meydana gelen orman yangını ile ilgili gözaltına alınan 4 şahıs, "kasten orman yakmak, hırsızlık, mala zarar vermek ve uyuşturucu madde kullanmak" suçlarından tutuklandı.

İzmir İl Jandarma Komutanlığı, 29 Eylül tarihinde Bergama ilçesi Seklik Mahallesi’nde meydana gelen orman yangını ile ilgili olay yerinde yapılan detaylı inceleme ve görgü tanıklarının bilgisine başvurulması sonucu olay günü şüpheli bir araç görüldüğü ve şahısların hızla olay yerinden kaçtıkları bilgisine ulaştı. Bu kapsamda Bergama İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince olay yerinde geniş çaplı arama faaliyeti gerçekleştirilerek, şüpheli 2 şahıs yakalandı. Yapılan ilk mülakatta şüpheli 2 şahsın daha olduğu bilgisi alınırken, diğer şüphelilerin kaçtıkları aracın plakası tespit edildi. Diğer 2 şüpheli de Manisa İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında yakalandı. Kaçan şüphelilerin kullandıkları araçta yapılan aramada, 30 kilogram çam fıstık kozalağı, ucu yanmış bir bıçak, yangın alanından alınmış ve kısmen yanmış bir arı kovanı ile germe teli tespit edilerek muhafaza altına alındı. Gözaltına alınan E.B., İ.B., B.C. ve M.U., Bergama Sulh ve Ceza Mahkemesince "kasten orman yakmak, hırsızlık, mala zarar vermek ve uyuşturucu madde kullanmak" suçlarından tutuklanarak Bergama Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Bergama’da meydana gelen orman yangınında 26 dönüm tapulu arazi, 4 dönüm orman arazisi olmak üzere 30 dönüm alan yanmıştı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Asayiş
16 Kez Görüntülendi.
Alanya ve Manavgat'ta torbacı operasyonunda 75 kişi yakalandı
Gündem
14 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor'da Olağan Seçim takvimi belli oldu
Alanya
9 Kez Görüntülendi.
Pankart asarken yaralandı
Genel
10 Kez Görüntülendi.
Gözler Başkan Özçelik'de
Alanya
19 Kez Görüntülendi.
Alanya’daki eczacılar 185’inci yılı kutladı
Turizm
28 Kez Görüntülendi.
ALTİD'de sahil büfesi zirvesi
Antalya
13 Kez Görüntülendi.
Alanya Demirtaş’ta kanalizasyonda işlem tamam 
Belediye
20 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyesi’nden temizlik atağı 
Sağlık
11 Kez Görüntülendi.
Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne tam not
Alanya
16 Kez Görüntülendi.
Alanya esnafına Nuri Başkan’dan denetim uyarısı