Kategoriler

Haber Alanya

Tarsus’ta asfaltlama çalışmalarına hız verildi

TARSUS BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ, BÜYÜKŞEHİR YASASI İLE KÖY STATÜSÜNDEN MAHALLEYE DÖNÜŞEN YERLERDE VE KENT MERKEZİNDE BOZUK YOLLARIN ONARIM VE ASFALTLAMA ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ.

MERSİN (İHA) – Mersin’in Tarsus Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, büyükşehir yasası ile köy statüsünden mahalleye dönüşen yerlerde ve kent merkezinde bozuk yolların onarım ve asfaltlama çalışmalarına hız verdi.

Tarsus Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, kent sınırlarının tamamını kapsayacak şekilde yıpranmış ve bozuk yol bırakmamak için çalışmalarını ekipler, mahalle aralarındaki sokakları tek tek asfaltlıyor.

Kentin sorunlarının tespiti noktasında yaptığı incelemelerde, mahallelerin önemli sorunlarından birisinin asfalt eksikliği olduğunu gören Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın, aksaklıkların çözüme kavuşturulması için başlattığı çalışma seferberliği 24 saat esasına göre yürütülüyor. Yapılan planlama dahilinde Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Olukkoyağı Mahallesinden başlatılan yolların onarımı ve asfaltlama çalışmaları, tüm kırsal ve ova mahallerde devam edecek. Şehir merkezinde ise Öğretmenler Mahallesinde yürütülen asfaltlama çalışmaları, kentte bozuk yol kalmayana kadar sürdürülecek.

Yaşanılabilir bir kenti inşa etmek adına 24 saat esasına göre hizmet atağı başlattıklarını bildiren Başkan Bozdoğan, “Kentimizin sorunlarını ortadan kaldırana dek durmadan, yorulmadan çalışmalara devam edeceğiz. Asfaltlama çalışmalarının tamamlanması ile birlikte yollardaki bozuklukların giderilmesi sonucu şehrin trafiğinde rahatlama meydana gelecek ve sürücüler gönül rahatlığı ile şehrimizde konforlu sürüş keyfini doyasıya yaşayacaklar” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Antalya
20 Kez Görüntülendi.
Antalya İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik: "19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun"
Asayiş
108 Kez Görüntülendi.
Jandarmadan Mutluluğa Kurşun Sıkma Projesinin Tanıtımı
Genel
12 Kez Görüntülendi.
ALANYA Belediyesi üniversite öğrencilerini bahar şenliğinde sanatla buluşturdu
Spor
23 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor'dan Samsun'a çıkartma
Alanya
13 Kez Görüntülendi.
Başkan Erdem'den Ankara’da önemli görüşmeler
Güncel
34 Kez Görüntülendi.
Alanya’da halk otobüsü ücretine zam
Alanya
14 Kez Görüntülendi.
Rüzgar Gülü Kreşi “Kumsal’ın Gökyüzü Macerası” kitabıyla renkleniyor
Genel
20 Kez Görüntülendi.
Alanya’da 2 fırkateyn ve Sahil Güvenlik Botu bugün ziyarete açılıyor 
Belediye
16 Kez Görüntülendi.
Alanya’nın efsane festivali 24 Mayıs’ta başlıyor
Antalya
30 Kez Görüntülendi.
Alanya’da mahalle ve yayla yollarına bakım onarım