Kategoriler

Haber Alanya

Kartepe Hacı İbrahim Parkı ışıl ışıl

GEN KARTEPE HACI İBRAHİM PARKI IŞIL IŞIL (FOTOĞRAFLI) ENES ALTUN KOCAELİ (İHA) - KARTEPE BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ İLÇE GENELİNDE YAPTIKLARI PARK VE YENİLEME ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA UZUNÇİFTLİK MAHALLESİ HACI İBRAHİM PARKI’NDAKİ EKSİKLERİ GİDERDİ. KARTEPE BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ İLÇE GENELİNDE YAPTIKLARI PARK VE YENİLEME ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA UZUNÇİFTLİK MAHALLESİ HACI İBRAHİM PARKI’NDAKİ EKSİKLERİ GİDERDİ.(EA

Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde yaptıkları park ve yenileme çalışmaları kapsamında Uzunçiftlik Mahallesi Hacı İbrahim Parkı’ndaki eksikleri giderdi.

Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde hizmet veren parklarda bakım ve yenileme ki çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Belediye ekipleri Uzunçiftlik Mahallesi Hacı İbrahim Parkı’ndaki bakım ve yenileme çalışmalarını tamamlayarak Kartepelilerin hizmetine sundu. Belediye ekipleri Hacı İbrahim Parkı içerisinde bulunan aydınlatma direklerindeki arızaları giderirken, park içerisindeki futbol sahası etrafında bulunan aydınlatma spotları da kontrol edilerek hizmete hazır hale getirildi. Park içerisinde eskimeye bağlı yamulan direk yenisi ile değiştirildi.

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman “İlçemiz genelinde hemşehrilerimizin sosyal hayatlarını geçirdikleri parklarımızda genel bakım ve kontrollerimiz sürekli olarak yapılmaktadır. Duyarlı hemşehrilerimize de gördükleri eksiklikleri bildirirlerse ekiplerimiz gereğini yapmaktadır. Hemşehrilerimizin, çocuklarımızın faydalandığı, umuma açık alanlar önceliğimiz. Hemşehrilerimizin istek ve talepleri bizim için her zaman öncelikli konumuzdur” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Gündem
16 Kez Görüntülendi.
Alanya’da mahalle yollarına bakım onarım
Asayiş
25 Kez Görüntülendi.
Alanya’da o suça 38 bin TL rekor ceza
Spor
12 Kez Görüntülendi.
Fatih Tekke: “Çok büyük hedef tutturduk"
Genel
12 Kez Görüntülendi.
Özçelik: “Çocuklarımız memleketin teminatıdır"
Spor
15 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor’dan gol yağmuru
Antalya
23 Kez Görüntülendi.
‘Sineksiz yaz’ için ekipler bilgilendirildi 
Belediye
31 Kez Görüntülendi.
Alanya uçtan uca tertemiz oluyor
Asayiş
24 Kez Görüntülendi.
Alanya’da jandarmadan dron destekli trafik uygulaması 
Antalya
93 Kez Görüntülendi.
Alanya’daki su krizine Başkan Böcek’ten neşter 
Gündem
43 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediye Encümeninden kent disiplini için önemli uyarılar