Kategoriler

Haber Alanya

Urartu Göz uzmanlarından vatandaşlara estetik uyarısı

VAN’DA YILLARDIR SAĞLIK HİZMETİ SUNAN URARTU GÖZ KURUCU HEKİMİ DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ ATİLLA YAZICIOĞLU, EHİL OLMAYAN KİŞİLER TARAFINDAN YAPILAN ESTETİK İŞLEMLERİNİN CİDDİ SAĞLIK PROBLEMLERİNE NEDEN OLDUĞUNU İFADE EDEREK, VATANDAŞLARA UYARILARDA BULUNDU.

Van’da yıllardır sağlık hizmeti sunan Urartu Göz Kurucu Hekimi Doktor Öğretim Üyesi Atilla Yazıcıoğlu, ehil olmayan kişiler tarafından yapılan estetik işlemlerinin ciddi sağlık problemlerine neden olduğunu ifade ederek, vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Estetiğin son yıllarda en gelişmiş sektör olduğunu ifade eden Urartu Göz Kurucu Hekimi Doktor Öğretim Üyesi Atilla Yazıcıoğlu, yaklaşık bir yıl önce gelen talepler doğrultusunda merkez bünyesinde estetik birimini hizmete sunduklarını söyledi. Estetik işlemlerinin mutlaka hekim kontrolünde yapılması gerektiğini vurgulayan Yazıcıoğlu, “Özellikle ehil olmayan, resmi yetkisi bulunmayan kişilerce yapılan estetik işlemlerden kaçınmak lazım. Kliniğimize bununla ilgili birçok olumsuz geri dönüşümler oldu. Maalesef bu işi piyasada yapan kişilerin tamamına yakını, hekim olmayan kişilerdir. Halbuki göz çevresi ve yüze uygulanan işlemler mutlaka bir hekim kontrolünde yapılması lazım. Bir berberin, bir kuaförün veya işin ehli olmayan kişiler tarafından yapılması, vatandaşlarımızda ciddi anlamda sağlık problemlerine neden olabilir. Dolayısıyla Urartu Göz olarak bu tür sıkıntıları gördüğümüz için yaklaşık bir yıldır kliniğimizde göz kapağı, göz çevresi, estetik cerrahi, butoks ve dolgu uygulamaları ile ilgili hastalarımıza hizmet vermekteyiz” dedi.

Estetiğin günümüzde en gelişmiş sektör olduğuna değinen Yazıcıoğlu, “Bizde gözün profesyonelleri olarak bu konuya eğilmeye karar verdik ve hastanemizde estetik birimini aktif hale getirdik. 6 doktorumuzla estetik cerrahiler, ameliyatlar, butoks ve dolgu gibi işlemleri başarılı bir şekilde uygulamaktayız. Vatandaşlarımızdan isteğimiz sağlıkla ilgili hiçbir şeyine ucuzuna kaçmamalarıdır” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Alanya
26 Kez Görüntülendi.
İyi Parti’nin kuruluşundan beri içinde yer alan Alper Arıkan, görevinden istifa etti.
Gündem
56 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik’in 4 Başkan Yardımcısı belli  oldu
Güncel
11 Kez Görüntülendi.
Özel sporcular altınla döndü
Belediye
20 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik'ten iki dönüşüm talimatı
Asayiş
64 Kez Görüntülendi.
Alanya’da polis göz açtırmadı: 300 kişi sorgulandı 
Alanya
14 Kez Görüntülendi.
Alanya’da şiddetli dolu yağışı yayla yolunu beyaza bürüdü 
Genel
10 Kez Görüntülendi.
Erdem'den Bakan Şimşek'e Alanya brifingi
Eğitim
12 Kez Görüntülendi.
Alanya’da ziyaretçileri zamanda yolculuğa çıkaran sergi 
Alanya
15 Kez Görüntülendi.
“Alanya’da esnaflık yapmak mucize" 
Antalya
19 Kez Görüntülendi.
Antalya Valisi Hulusi Şahin: Orman benim kampanyasıs geleceğe nefes olacak