Kategoriler

Haber Alanya

Kırıkkale’de ’toplu asker uğurlaması’ yasaklandı

KIRIKKALE VALİLİĞİ, KORONA VİRÜSÜ (COVİD-19) PANDEMİSİYLE MÜCADELE KAPSAMINDA ASKER UĞURLAMASININ YAPILMAYACAĞINI BİLDİRDİ.

Kırıkkale Valiliği, korona virüsü (Covid-19) pandemisiyle mücadele kapsamında asker uğurlamasının yapılmayacağını bildirdi.

Korona virüsü (Covid-19) pandemisiyle mücadele kapsamında Kırıkkale Valiliği tedbirlerini arttırıyor. Son zamanlarda kentte artan Covid-19 pozitif vakalar nedeniyle başta sosyal mesafe olmak üzere gereken tedbirlere uyulmayan ve toplum sağlığı riske atılan toplu asker uğurlamalarının yapılmayacağı belirtildi.

Valilikten yapılan açıklamada, "Askere gidecek kıymetli Mehmetçiklerimiz, evlatlarını asker ocağına gönderen değerli ailelerimiz ve arkadaşını vatani göreve uğurlayan sevgili gençler Covid-19 tedbirleri kapsamında toplu asker uğurlaması yapılmayacak. Lütfen kurallara uyalım" ifadesi kullanıldı.

İl Salgın Denetim Merkezi (İSDEM) ekiplerince, sosyal mesafe, maske ve hijyen denetimlerinin aralıksız devam ettiği ifade edildi. Kontrollü sosyal hayat için hep birlikte sahada oldukları aktarıldı.

Pandemi kuralları tekrar hatırlatıldı

Öte yandan, kentte faaliyet gösteren Kafe işletmecilerine yönelik olarak, İl Salgın Denetim Merkezi (İSDEM) sorumlusu Vali Yardımcısı Mehmet Ercan Aslantaş başkanlığında İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Ağırtaş’ın da katılımıyla Valilik Konferans Salonu’nda bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıda, pandemi süresince uyulması gereken kural ve tedbirler bir kez daha hatırlatılarak, görüş alışverişinde bulunuldu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Spor
9 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor bugün Samsun deplasmanında
Asayiş
9 Kez Görüntülendi.
Alanya’da genel asayiş uygulaması
Alanya
7 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Ürkmezer 2 kurumun personelini ödüllendirdi
Güncel
8 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Ürkmezer’den muhtarlara talimat 
Gündem
8 Kez Görüntülendi.
Alanya Piyano Yarışması ve Festivali başlıyor 
Genel
12 Kez Görüntülendi.
Alanya Atatürk Evi 19 Mayıs’ta açılıyor 
Alanya
8 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Ürkmezer ALKÜ’de öğrencilerle buluştu 
Alanya
15 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik’ten isim ve fotoğraf talimatı
Belediye
8 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyesi şehri çiçek bahçesine çevirdi 
Antalya
24 Kez Görüntülendi.
Antalya İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik: "19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun"