Kategoriler

Haber Alanya

Manisa’da bayramlaşma törenleri yasaklandı

KURBAN BAYRAMINDA COVİD-19 SALGINIYLA MÜCADELE KAPSAMINDA ALINACAK ÖNLEMLERE İLİŞKİN MANİSA VALİSİ YAŞAR KARADENİZ BAŞKANLIĞINDA VALİLİK BRİFİNG SALONUNDA TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ. VALİ YARDIMCISI MESUT ESER VE İLGİLİ MÜDÜRLERİN KATILDIĞI TOPLANTIDA, KURBAN BAYRAMINDA COVİD-19 KAPSAMINDA ALINACAK TEDBİRLER GÖRÜŞÜLÜRKEN TOPLANTIDA BAYRAMLAŞMA TÖRENLERİNİN YASAKLANMASI KARARLAŞTIRILDI.

Kurban Bayramında Covid-19 salgınıyla mücadele kapsamında alınacak önlemlere ilişkin Manisa Valisi Yaşar Karadeniz başkanlığında Valilik Brifing Salonunda toplantı gerçekleştirildi. Vali Yardımcısı Mesut Eser ve ilgili müdürlerin katıldığı toplantıda, Kurban Bayramında Covid-19 kapsamında alınacak tedbirler görüşülürken toplantıda bayramlaşma törenlerinin yasaklanması kararlaştırıldı.

Vali Karadeniz başkanlığında yapılan toplantıda, yaşanan Covid-19 vaka artışları ve artışlara karşı alınacak tedbirler görüşülürken, Kurban Bayramı süresince salgının yayılmaması amacıyla alınacak önlemler görüşüldü. Toplantıda Kurban Bayramını pandemi koşullarına uygun bir şekilde geçirmenin önemine değinen Vali Yaşar Karadeniz, “Covid-19 salgını sebebiyle bu Kurban Bayramında toplu bayramlaşma törenleri ile bayram namazı sonrası camilerde gerçekleştirilen bayramlaşmaları yasakladık. Bununla birlikte vatandaşlarımızdan bayram tebriklerini mümkün olduğunca telefon aracılığıyla yapmalarını, özellikle yaşlılarımızın sağlığını korumak amacıyla bayram ziyaretine gidilmemesi, ziyaretlerin zorunlu olması durumunda ise maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyularak ziyaretlerin kısa tutulmasını tavsiye ediyoruz. Hem Manisalı hemşirelerimizin hem de tüm ülkemizin sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirmesini temenni ediyorum" dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Gündem
8 Kez Görüntülendi.
Alanya’da mahalle yollarına bakım onarım
Asayiş
8 Kez Görüntülendi.
Alanya’da o suça 38 bin TL rekor ceza
Spor
4 Kez Görüntülendi.
Fatih Tekke: “Çok büyük hedef tutturduk"
Genel
7 Kez Görüntülendi.
Özçelik: “Çocuklarımız memleketin teminatıdır"
Spor
6 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor’dan gol yağmuru
Antalya
21 Kez Görüntülendi.
‘Sineksiz yaz’ için ekipler bilgilendirildi 
Belediye
30 Kez Görüntülendi.
Alanya uçtan uca tertemiz oluyor
Asayiş
22 Kez Görüntülendi.
Alanya’da jandarmadan dron destekli trafik uygulaması 
Antalya
90 Kez Görüntülendi.
Alanya’daki su krizine Başkan Böcek’ten neşter 
Gündem
40 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediye Encümeninden kent disiplini için önemli uyarılar