Kategoriler

Haber Alanya

Zabıtadan ticari taksi denetimi

ADIYAMAN BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNİN ŞEHİR MERKEZİNDE FAALİYET GÖSTEREN TİCARİ TAKSİLERE YÖNELİK DENETİMLERİ DEVAM EDİYOR.

Adıyaman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin şehir merkezinde faaliyet gösteren ticari taksilere yönelik denetimleri devam ediyor.

Yeni tip Korona virüs (Covid-19) salgınıyla mücadele kapsamında vatandaşların huzurlu, güvenli ve konforlu seyahat etmesi için, zabıtalar denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Zabıta Müdürlüğü, korona virüs salgını ile mücadele kapsamında şehir merkezinde faaliyet gösteren ticari taksi (T Plaka) işletmecilerine yönelik denetimlerine devam etti. Araçların düzenli olarak temizlenmesi ve dezenfekte edilmesi gerektiği belirtilen denetimde, belge, maske ve hijyen kuralları gibi önemli detaylar gözden geçirildi. Ayrıca araçlarda her müşterinin kullanımına yetecek ölçüde kişisel kullanıma uygun dezenfektan malzeme, ürün veya 80 derecelik kolonya bulundurulması ve araçların sık sık havalandırılması yönünde sürücülere telkinde bulunuldu. Kurallara uymadığı tespit edilenlere de tutanak tutularak, gerekli uyarılarda bulunuldu.

Vatandaşların can güvenliğinin çok önemli olduğunu, konforlu ve huzurlu bir şekilde seyahat etmeleri gerektiğini belirten yetkililer, “Bu konuda ticari taksi sürücülerine büyük görev ve sorumluluklar düşüyor. Denetimlerimiz rutin bir şekilde artarak devam edecektir. Şoförlerin kanun ve yönetmeliklerde belirtilen kurallara uymaları gerekmektedir. Eksikliği tespit edilen araç işletmecilerine gerekli uyarıları yaptık. Eksikliklerin tekerrürü halinde gerekli cezai müeyyideler uygulanacaktır” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Ahmet KAN 4 Yıl Önce

Ticari taksi ne demek? Ticari olmayan taksi var mı?

Daha Fazla Haber
Eğitim
12 Kez Görüntülendi.
Karma Resim Sergisi ile Alanya sanata doydu
Alanya
7 Kez Görüntülendi.
Alanya’da dev denetim / 5 AYDA 1650 işletme
Spor
11 Kez Görüntülendi.
Alanyasporlu futbolcuya milli takım daveti
Alanya
8 Kez Görüntülendi.
THK'dan Alanya’da bir ilk
Antalya
7 Kez Görüntülendi.
Antalya Büyükşehir'den Alanya, Gündoğmuş ve Akseki yollarına yaz bakımı
Spor
11 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor'a 'Zirvedeki Akdeniz Futbol Takımı' ödülü
Güncel
9 Kez Görüntülendi.
ALTSO'da stres ve öfke semineri
Belediye
14 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyesi'nde sıkıyönetim: İhtiyaç fazlası araçlar iade ediliyor
Spor
10 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor 76 yaşında
Asayiş
6 Kez Görüntülendi.
Kurallara uymayanlara Alanya’da rekor ceza uygulandı