Kategoriler

Haber Alanya

'Türkiye geleceğini oyluyor'

CHP’li Avukat Halime Şenli Bilgin, Ak Parti Adayı Sipahioğlu’nun ‘Alanya geleceğini oyluyor’ sloganı üzerine eleştirilerde bulundu. Sipahioğlu’nun Ak Parti’den aday olmasını doğru bulmayan Şenli, “Zirvedeyken bırakmalıydı. Şimdi ayakkabı kutusundan aday oldu” dedi.

Ak Parti Adayı olan Alanya Belediye Başkanı hasan Sipahioğlu’nun ‘Değişim deneyin ister’ sloganının ardından ikinci sloganını ‘Alanya geleceğini oyluyor’ olarak belirlemesine ilk tepki CHP’li Avukat Halime Şenli Bilgin’den geldi. Bir dönem adı CHP’den aday adayı olarak çıkan ancak CHP Adayı Şefik Türktaş’a tam destek veren Bilgin, Sipahioğlu ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Sloganı tesadüfen seçim ofisine asılırken gördüğünü söyleyen Bilgin, çok şaşırdığını söyledi. Bilgin, “Ben de hep diyorum. Bu seçimde yalnız Alanya değil, Türkiye’nin geleceğini oylayacağız. Yolsuzluk, yalanlar ve yasaklar mı, yoksa özgürlükler, dürüstlükler, namuslu insanlar mı? İşte bunu oylayacağız” dedi. 
‘KİŞİLİĞİNE BİR ŞEY DİYEMEM’
Sipahioğlu’nu şahsen iyi bildiğini ve sevdiğini söyleyen Bilgin, “Hasan’a bir şey diyemem. Hasan benim arkadaşım.  Onu severim ama aday olduğu parti ile ilgili çok şey söyleyebilirim ve söylüyorum da. Bence oradan aday olmamalıydı. Ama oldu, kendisi bilir. Onun kişiliği ile ilgili bir şey diyemem. Şefik Bey de aynı tarzda. İkisinin de kişiliği ile ilgili bir şey diyemem. Ben CHP'liyim ve CHP'yi destekleyeceğim. Ancak AKP ile ilgili birçok şey söyleyeceğim. En son internet sansürüne karşı sesimizi yükselttik. ‘Alo Fatihler’i her gün duyuyoruz. 
Daha önce AKP’ye geçeceğini anlamıştım. Ama bu defa aday olmamalıydı. Zirvedeyken bırakmalıydı. Şimdi ayakkabı kutusundan aday oldu” şeklinde konuştu. 
 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Spor
13 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor bugün Samsun deplasmanında
Asayiş
12 Kez Görüntülendi.
Alanya’da genel asayiş uygulaması
Alanya
16 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Ürkmezer 2 kurumun personelini ödüllendirdi
Güncel
12 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Ürkmezer’den muhtarlara talimat 
Gündem
13 Kez Görüntülendi.
Alanya Piyano Yarışması ve Festivali başlıyor 
Genel
16 Kez Görüntülendi.
Alanya Atatürk Evi 19 Mayıs’ta açılıyor 
Alanya
13 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Ürkmezer ALKÜ’de öğrencilerle buluştu 
Alanya
24 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik’ten isim ve fotoğraf talimatı
Belediye
14 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyesi şehri çiçek bahçesine çevirdi 
Antalya
24 Kez Görüntülendi.
Antalya İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik: "19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun"