Kategoriler

Haber Alanya

Dürdane Beyoğlu, bayram öncesinde çocukları sevindirdi

AK PARTİLİ DİYARBAKIR’IN BAĞLAR İLÇE BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN BEYOĞLU’NUN EŞİ DÜRDANE BEYOĞLU, BAĞLAR KAYMAKAMLIĞINA BAĞLI 7 NO’LU AİLE DESTEK MERKEZİ’Nİ ZİYARET EDEREK İHTİYAÇ SAHİBİ 40 AİLEYE KURBAN BAYRAMI ÖNCESİNDE GİYİM DESTEĞİNDE BULUNDU.

AK Partili Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun eşi Dürdane Beyoğlu, Bağlar Kaymakamlığına bağlı 7 No’lu Aile Destek Merkezini ziyaret ederek ihtiyaç sahibi 40 aileye Kurban Bayramı öncesinde giyim desteğinde bulundu.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun eşi Dürdane Beyoğlu, Kurban Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi aileleri ve çocukları sevindirdi. Dürdane Beyoğlu, Bağlar Kaymakamlığına bağlı 7 No’lu ADEM’i ziyaret ederek maddi imkanları elverişli olmayan 40 aileye giyim desteğinde bulundu. Ziyaret ettiği merkezde faaliyetlere katılıp ailelerle görüşen Beyoğlu, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı ve çocuklarla yakından ilgilendi.

"Çocukların mutluluğu her şeyden daha önemli"

Beyoğlu, çocukların bayrama mutlu şekilde girmesini sağlamak amacıyla bu projeyi hayata geçirdiklerini dile getirerek ihtiyaç sahibi ailelere her zaman destek olduklarının altını çizdi. Beyoğlu, "İhtiyaç sahibi ailelerimize her zaman destek oluyoruz. Çocuk gülünce dünya güler diyoruz. Çocukların mutluluğunu her şeyden daha önemli görerek bu doğrultuda gönüller kazanmaya ve dualar almaya gayret eden bir anlayışa sahibiz. Onlar bizim çocuklarımız, yarınlarımızın teminatı. Desteklerimiz devam edecek" dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Spor
13 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor bugün Samsun deplasmanında
Asayiş
12 Kez Görüntülendi.
Alanya’da genel asayiş uygulaması
Alanya
16 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Ürkmezer 2 kurumun personelini ödüllendirdi
Güncel
13 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Ürkmezer’den muhtarlara talimat 
Gündem
13 Kez Görüntülendi.
Alanya Piyano Yarışması ve Festivali başlıyor 
Genel
17 Kez Görüntülendi.
Alanya Atatürk Evi 19 Mayıs’ta açılıyor 
Alanya
13 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Ürkmezer ALKÜ’de öğrencilerle buluştu 
Alanya
27 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik’ten isim ve fotoğraf talimatı
Belediye
14 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyesi şehri çiçek bahçesine çevirdi 
Antalya
25 Kez Görüntülendi.
Antalya İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik: "19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun"