Kategoriler

Haber Alanya

Hatayspor takımına konvoylu karşılama

TFF 1. LİG'İN 33. HAFTASINDA HATAYSPOR, 1-0 GERİYE DÜŞTÜĞÜ MAÇTA ADANASPOR'U DEPLASMANDA 2-1 MAĞLUP EDEREK VE BİTİME 1 HAFTA KALA LİGİ LİDER TAMAMLAMAYI GARANTİLEYEREK SÜPER LİG'E YÜKSELEN İLK TAKIM HATAYSPOR BU SONUÇLA, 53 YILLIK TARİHİNDE İLK KEZ SÜPER LİG'DE MÜCADELE ETME HAKKI ELDE EDEN HATAYSPOR TAKIMI DEPLASMAN DÖNÜŞÜ TARAFTARLAR TAKIMLARIMLARINI “ŞAMPİYON HATAYSPOR” SLOGANLARI İLE COŞKU İLE KARŞILAYARAK BÜYÜK SEVİNÇ YAŞADILAR.

TFF 1. Lig’in 33. haftasında Hatayspor, 1-0 geriye düştüğü maçta Adanaspor’u deplasmanda 2-1 mağlup ederek ve bitime 1 hafta kala ligi lider tamamlamayı garantileyerek Süper Lig’e yükselen ilk takım Hatayspor bu sonuçla, 53 yıllık tarihinde ilk kez Süper Lig’de mücadele etme hakkı elde eden Hatayspor takımı deplasman dönüşü taraftarlar takımlarımlarını “şampiyon Hatayspor” sloganları ile coşku ile karşılayarak büyük sevinç yaşadılar.

Maç sonrası Adana’dan Hatay’a karayolu ile dönen Hatayspor il sınırı olan Erzin ilçe girişinde uzun araç konvoyu eşliğinde karşılandı.

Hatayspor takımı teknik heyet ve futbolcuları bitime 1 hafta kala ligi lider tamamlamayı garantileyerek Süper Lig’e çıkma başarılarını Erzin ilçesinden başlayıp, Dörtyol, İskenderun, Belen ilçelerini ziyaret ederek taraftarları kutladı. Ardından Antakya ilçesine geçtiler.

Oynanan karşılaşmayı izleyen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş maç sonu teknik heyet ve futbolcular ile birlikte otobüse binerek elde edilen başarıyı taraftar ile kutladılar.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Spor
5 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor bugün Samsun deplasmanında
Asayiş
6 Kez Görüntülendi.
Alanya’da genel asayiş uygulaması
Alanya
5 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Ürkmezer 2 kurumun personelini ödüllendirdi
Güncel
5 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Ürkmezer’den muhtarlara talimat 
Gündem
6 Kez Görüntülendi.
Alanya Piyano Yarışması ve Festivali başlıyor 
Genel
4 Kez Görüntülendi.
Alanya Atatürk Evi 19 Mayıs’ta açılıyor 
Alanya
5 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Ürkmezer ALKÜ’de öğrencilerle buluştu 
Alanya
5 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik’ten isim ve fotoğraf talimatı
Belediye
5 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyesi şehri çiçek bahçesine çevirdi 
Antalya
23 Kez Görüntülendi.
Antalya İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik: "19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun"