Kategoriler

Haber Alanya

CHP Tepebaşı Gençlik Kolları’ndan Başkan Ataç’a ziyaret

TEPEBAŞI BELEDİYE BAŞKANI AHMET ATAÇ, CHP TEPEBAŞI İLÇE GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI UFUK ÇİFTÇİ VE YÖNETİM KURULU İLE BİR ARAYA GELDİ.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, CHP Tepebaşı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ufuk Çiftçi ve yönetim kurulu ile bir araya geldi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ın siyasi partilerin temsilcileri ile temasları sürüyor. Bu kapsamda CHP Tepebaşı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ufuk Çiftçi ve yönetimi Başkan Ataç’ı makamında ziyaret etti. Buluşmada Çiftçi, sürdürdükleri faaliyetler hakkında Başkan Ataç’a bilgiler aktardı. Gençliğin sorunları üzerine görüş alışverişinde bulunulan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Ataç, “Gençlerin siyasette görev alması çok önemli. Gençlik kollarının hayata geçireceği projeleri, hedefleri dinledim. Gençlerin kısıtlanması, engellenmesi yerine ülke geleceğinde söz almalarını destekliyorum. Sayın Çiftçi ve yönetimine de çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

CHP Tepebaşı İlçe Gençlik Kolları Sekreteri Kasım Çakan, Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Atakan Eliaçık, İşçi Sendikaları, Meslek Odaları ve Sivil Toplum Kuruluşlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Büşra Meral, Tarım Politikaları ve Çevre İlçe Sorunlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Oğuz Özgöçmen ve Sosyal Medya Sorumlusu Duygu Akyol’un da bulunduğu ziyaret, çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Belediye
7 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyesi’nden Gazipaşa Tarım Fuarı çıkarması 
Alanya
10 Kez Görüntülendi.
ALTSO Başkanı Eray Erdem esnafı ziyaret etti
Gündem
8 Kez Görüntülendi.
Şehidimiz son yolculuğuna uğurlandı
Çevre
8 Kez Görüntülendi.
Yılın ilk çöp kategorize çalışması yapıldı
Alanya
5 Kez Görüntülendi.
ALTSO'da ara eleman sorununa çözüm arayışı
Güncel
6 Kez Görüntülendi.
Alanya’da özel aşçılar mutfağa girdi 
Genel
9 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik’ten 1 Mayıs mesajı
Asayiş
8 Kez Görüntülendi.
Alanya’da 54 günde 42 milyon lira para cezası 
Belediye
7 Kez Görüntülendi.
Alanya’da kaçak yapılar bir bir yıkılıyor
Spor
16 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor Ankaragücü maçı hazırlıklarına başladı