Kategoriler

Haber Alanya

Kepez’den Duacı’ya yol çalışması

KEPEZ BELEDİYESİ’NİN, DUACI MAHALLESİ’Nİ MASA DAĞI’NDAN ŞEHİR MERKEZİNE BAĞLAYAN OTOBAN BÜYÜKLÜĞÜNDEKİ YOLUN SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI HIZLA DEVAM EDİYOR. GENİŞLİĞİ 20 METRE, UZUNLUĞU 2 KİLOMETRE OLAN YOLA 8 BİN TON SICAK ASFALT SERİLECEK.

Kepez Belediyesi’nin, Duacı Mahallesi’ni Masa Dağı’ndan şehir merkezine bağlayan otoban büyüklüğündeki yolun sıcak asfalt çalışmaları hızla devam ediyor. Genişliği 20 metre, uzunluğu 2 kilometre olan yola 8 bin ton sıcak asfalt serilecek.

Duacı’yı Masa Dağı’ndan şehir merkezine bağlayan yol, artan araç trafiği nedeniyle zamanla ihtiyacı karşılayamaz hale geldi. Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, genişliği 8 metre olan Duacı yolu, çevresindeki sert kayalar parçalanarak genişliği 20 metreye çıkarıldı. Kum, çakıl gibi malzemelerle tabanı güçlendirilen yolun, ağır silindirlerle düzeltilmesinin ardından, sıcak asfalt çalışmalarına başlandı. Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, asfaltlama çalışmaları devam eden Duacı ve Çankaya’yı birbirine bağlayan genişliği 20 metre, uzunluğu 2 kilometre olan yola 8 bin ton sıcak asfalt dökecek. Kepez Belediyesi’nin bölgeye kazandırdığı bu geniş yol, asfaltlama çalışmaları tamamlandığında uzun yıllar bölgenin ve şehrin trafiğini rahatlatacak bir ulaşım ağı olacak.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Spor
14 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor Ankaragücü maçı hazırlıklarına başladı  
Sağlık
13 Kez Görüntülendi.
ALKÜ'lü tıp asistanları bilgilendirildi
Belediye
56 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik tüm yetkiyi o iki isme verdi
Gündem
29 Kez Görüntülendi.
Özçelik vakfın yeni üyesi oldu
Alanya
11 Kez Görüntülendi.
İletişim ve Tasarım Festivali sona erdi
Eğitim
20 Kez Görüntülendi.
ALKÜ Türkiye'de bir ilke imza attı
Asayiş
17 Kez Görüntülendi.
Alanya’da umuma açık mekanlarda denetim yapıldı
Asayiş
12 Kez Görüntülendi.
Alanya’da 11 araç trafikten men edildi
Antalya
21 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir toplu ulaşım araçları 1 Mayıs’ta ücretsiz  
Güncel
14 Kez Görüntülendi.
Taksici esnafının 'VIP' isyanı