Kategoriler

Haber Alanya

Eski Bakan Moğultay vefatının 3’üncü yılında kabri başında anıldı

ESKİ ADALET BAKANI, ESKİ ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI, 18., 19. VE 20. DÖNEM CHP İSTANBUL MİLLETVEKİLİ MEHMET MOĞULTAY VEFATININ ÜÇÜNCÜ YILINDA ZİNCİRLİKUYU MEZARLIĞINDA BULUNAN KABRİ BAŞINDA ANILDI.

Eski Adalet Bakanı, Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, 18., 19. ve 20. Dönem CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Moğultay vefatının üçüncü yılında Zincirlikuyu Mezarlığında bulunan kabri başında anıldı.

Anma törenine Mehmet Moğultay’ın eşi Ayşe Moğultay, oğlu Ulaş Moğultay ve aile üyelerinin yanı sıra İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan Vekili Hüseyin Aksu, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Özgür Nas, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı İlhan Çelik, Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanları ve parti üyeleri katıldı. Zincirlikuyu Mezarlığındaki kabri başında düzenlenen törene CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da çelenk gönderdi.

Törende konuşan Mehmet Moğultay’ın oğlu Ulaş Moğultay, “Bugün burada babamı aramızdan ayrılışının 3. yılında anıyoruz. Pandemi döneminde burada olan, babamı seven bütün dostlarına teşekkür ederim. Babam İstanbul’a, bu ülkeye, bu ülkenin insanlarına çok hizmet etmiş ve iz bırakmış, her zaman Atatürk ilkelerine bağlı, çalışkan bir devlet adamıydı. Bulunduğu görevlerde her zaman halkçı ve işçinin yanında oldu ve adaleti savundu. Kendisinden önce halkını düşünürdü. Işıklar içinde uyusun” diye konuştu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Alanya
20 Kez Görüntülendi.
Galatasaray Taraftarı Buruk ve Çok Kızgın
Spor
15 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor bugün Samsun deplasmanında
Asayiş
16 Kez Görüntülendi.
Alanya’da genel asayiş uygulaması
Alanya
23 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Ürkmezer 2 kurumun personelini ödüllendirdi
Güncel
20 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Ürkmezer’den muhtarlara talimat 
Gündem
16 Kez Görüntülendi.
Alanya Piyano Yarışması ve Festivali başlıyor 
Genel
23 Kez Görüntülendi.
Alanya Atatürk Evi 19 Mayıs’ta açılıyor 
Alanya
14 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Ürkmezer ALKÜ’de öğrencilerle buluştu 
Alanya
31 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik’ten isim ve fotoğraf talimatı
Belediye
16 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyesi şehri çiçek bahçesine çevirdi