Kategoriler

Haber Alanya

İngiltere’de Covid-19 önlemleri hafifletildi

İngiltere’de yeni tip korona virüs (Covid-19) salgınında alınan tedbirlerin hafifletilmesi kapsamında bar, kafe, restoran, kuaför ve diğer bazı işletmeler yeniden açıldı.

İngiltere’de yeni tip korona virüs (Covid-19) salgınında alınan tedbirlerin hafifletilmesi kapsamında bar, kafe, restoran, kuaför ve diğer bazı işletmeler yeniden açıldı.

İngiltere’de yeni tip korona virüs (Covid-19) salgınına yönelik alınan tedbirler gevşetilmeye devam ediyor. Ülkede genelinde 3 ay aranın ardından restoranlar, barlar, kuaförler, sinemalar, müzeler, kütüphaneler, galeriler, açık hava spor salonları yeniden açıldı. Kısıtlamaların hafifletilmesi kapsamında iki hane halkının iç mekanda bir araya gelmesine de izin verildi. Ancak geçtiğimiz günlerde karantinaya alınan Leicester kenti, gevşeme adımlarının dışında tutuldu.

İngiltere’de 23 Mart’ta başlayan kısıtlamalar, 13 Mayıs’ta hafifletilmeye başlanmıştı. İnşaat ve imalat sektörü yeniden açılırken, egzersiz için sokağa çıkışlara da yeniden izin verilmişti. Ülkede 15 Haziran’dan itibaren tüm perakende mağazalarının yeniden açılması kararlaştırılmıştı. Gece kulüpleri, kaplıcalar, bowling salonları, su parkları, kapalı spor salonları ve yüzme havuzları ise halen kapalı bulunuyor.

İngiltere’de Covid-19 nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 44 bin 131’e, toplam vaka sayısı ise 284 bin 276’ya yükseldi. İngiltere, dünya genelinde korona virüsten en çok can kaybı yaşanan ülkeler arasında 3. sırada, vaka sayısında ise 8. sırada yer alıyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Alanya
17 Kez Görüntülendi.
Alanya’daki eczacılar 185’inci yılı kutladı
Turizm
24 Kez Görüntülendi.
ALTİD'de sahil büfesi zirvesi
Antalya
13 Kez Görüntülendi.
Alanya Demirtaş’ta kanalizasyonda işlem tamam 
Belediye
18 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyesi’nden temizlik atağı 
Sağlık
11 Kez Görüntülendi.
Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne tam not
Alanya
16 Kez Görüntülendi.
Alanya esnafına Nuri Başkan’dan denetim uyarısı
Asayiş
9 Kez Görüntülendi.
Alanya’da safari araçları denetlendi
Belediye
35 Kez Görüntülendi.
Alanya’daki o tesis “Aile Plajı” oluyor 
Genel
10 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’e meclisten yatırımlar için borçlanma yetkisi 
Sağlık
8 Kez Görüntülendi.
Alanya’da hastanenin beyaz meleklerine süpriz