Kategoriler

Haber Alanya

Altay - Osmanlıspor maçının ardından

TFF 1. Lig’in 31. haftasında Altay, sahasında Osmanlıspor’u 3-0 mağlup etti. Maçın ardından teknik adamlar açıklamalarda bulundu.

TFF 1. Lig’in 31. haftasında Altay, sahasında Osmanlıspor’u 3-0 mağlup etti. Maçın ardından teknik adamlar açıklamalarda bulundu.

TFF 1. Lig’de Osmanlıspor’u konuk ettiği maçta rakibini 3-0 mağlup eden Altay’da teknik direktör Yalçın Koşukavak cezası nedeniyle maç sonu düzenlenen basın toplantısına katılmadı. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Altay Teknik Sorumlusu Sebahattin Yenilmez, çok değerli bir galibiyet aldıklarını ifade ederek, “Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Biz sadece maçı kazanmadık oyunu da kazandık. Bu bizim için daha değerli. Oyun gücü varsa skor geliyor. Biz bu oyunu ve skoru aldığımız sürece Altay’ı hedefi olan bir üst lige taşımak için mücadelemiz sonuna kadar devam edecek” dedi.

Siyah-beyazlı ekibi Süper Lig’e çıkartacaklarına inandıklarını ifade eden Yenilmez, “Play-off mu olur doğrudan mı olur onu önümüzdeki haftalar belirleyecek. Ligin boyu çok kısaldı. Artık kazanıp beklemekten başka şansımız yok” diye konuştu.

Osmanlıspor cephesi

İyi başladıkları maçı kötü tamamladıklarını kaydeden Osmanlıspor Teknik Direktörü Ali Güneş ise, “Çok genç bir takımımız var. Pandemi sürecince çok fazla çalışamadık. Bunun da yansımalarını gördük. Puanlar almamız gerek maçlardan puansız dönmek bizi üzüyor. Ligin son haftaları yaklaştı. Kurtulma şansımızı zora soktuk. Matematiksel şansımız devam edene kadar elimizden geleni yapmaya çalışacağız” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Eğitim
13 Kez Görüntülendi.
Karma Resim Sergisi ile Alanya sanata doydu
Alanya
9 Kez Görüntülendi.
Alanya’da dev denetim / 5 AYDA 1650 işletme
Spor
11 Kez Görüntülendi.
Alanyasporlu futbolcuya milli takım daveti
Alanya
9 Kez Görüntülendi.
THK'dan Alanya’da bir ilk
Antalya
7 Kez Görüntülendi.
Antalya Büyükşehir'den Alanya, Gündoğmuş ve Akseki yollarına yaz bakımı
Spor
11 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor'a 'Zirvedeki Akdeniz Futbol Takımı' ödülü
Güncel
9 Kez Görüntülendi.
ALTSO'da stres ve öfke semineri
Belediye
15 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyesi'nde sıkıyönetim: İhtiyaç fazlası araçlar iade ediliyor
Spor
10 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor 76 yaşında
Asayiş
6 Kez Görüntülendi.
Kurallara uymayanlara Alanya’da rekor ceza uygulandı