Kategoriler

Haber Alanya

Alanya - Gündoğmuş bir birine bağlanıyor!

Büyükşehir Belediyesi, Gündoğmuş’un Köprülü mahallesi ile Alanya’nın Taşatan mahallesini birbirine bağlayacak 6 kilometrelik yolun asfalt öncesi hazırlıklarını tamamladı.

Büyükşehir Belediyesi, Gündoğmuş’un Köprülü mahallesi ile Alanya’nın Taşatan mahallesini birbirine bağlayacak 6 kilometrelik yolun asfalt öncesi hazırlıklarını tamamladı. Baştan aşağı yenilenen yol asfaltlandığında iki ilçe arasındaki ulaşım daha kolay, rahat ve güvenli olacak.

Büyükşehir Belediyesi, genişleyen sınırlarında başlattığı hizmet seferberliğini aralıksız sürdürüyor. Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, Gündoğmuş İlçesi’ne bağlı Köprülü Mahallesi ile Alanya İlçesine bağlı Taşatan Mahallesi’ni birbirine bağlıyor. Daha önce toprak olan ve iki aracın yan yana geçemediği 6 kilometre uzunluğundaki yol, önce genişletildi, çökme yapan bölümleri dolgu malzemesi ile dolduruldu.
Filler malzemesiyle sıkıştırılan yol, asfalta hazır hale getirildi. Sil baştan yeniden ele alınan yol asfaltlandığında iki ilçe arasındaki ulaşım daha kolay, daha rahat ve güvenli olacak. Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Alanya-Gündoğmuş sınırında sürdürülen bakım-onarım çalışmalarını yerinde inceledi. Akdemir, “Bu yolla Gündoğmuş ve Alanya’yı buluşturuyoruz. Bu yol, ayrıca diğer birçok mahalleye de ulaşımı kolaylaştıracak” dedi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Spor
8 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor Ankaragücü maçı hazırlıklarına başladı  
Sağlık
6 Kez Görüntülendi.
ALKÜ'lü tıp asistanları bilgilendirildi
Belediye
20 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik tüm yetkiyi o iki isme verdi
Gündem
11 Kez Görüntülendi.
Özçelik vakfın yeni üyesi oldu
Alanya
7 Kez Görüntülendi.
İletişim ve Tasarım Festivali sona erdi
Eğitim
9 Kez Görüntülendi.
ALKÜ Türkiye'de bir ilke imza attı
Asayiş
9 Kez Görüntülendi.
Alanya’da umuma açık mekanlarda denetim yapıldı
Asayiş
8 Kez Görüntülendi.
Alanya’da 11 araç trafikten men edildi
Antalya
9 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir toplu ulaşım araçları 1 Mayıs’ta ücretsiz  
Güncel
6 Kez Görüntülendi.
Taksici esnafının 'VIP' isyanı