Kategoriler

Haber Alanya

Sonsuza dek kalbimizdesin

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 78’inci yıl dönümü dolayısıyla Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Büyükşehir Koordinatörü Hüseyin Güney, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan basın bülteni yayınladılar.

Kaymakam Tanrıseven, Atatürk’ün verdiği mücadele ile Türk milletinin kaderinin ve tarihin akışının değiştiğini ifade ederek  “Aziz Atatürk; milletimizin çağdaş dünyada saygın bir yer edinebilmesi için bize emanet ettiğiniz Cumhuriyetimizi, ilke ve hedefleriniz doğrultusunda güçlü kılma ve Türkiye’yi daha ileri seviyelere ulaştırma çabalarımız artarak devam edecektir. Atatürk’ü bir kez daha minnet, şükran ve rahmetle anıyorum” dedi.
TARİHİN GÖRDÜĞÜ EN BÜYÜK DEHA
Belediye Başkanı Yücel, “Dünya tarihine Türk Milletinin adını yazdıran, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 78. ölüm yıldönümünde, bir kez daha saygıyla yad ediyorum. Atatürk, eserleri ve inkılaplarıyla Türk Milletinin kalbindeki yerini sonsuza kadar koruyacaktır” diye konuştu.
Koordinatör Güney, “Dünyanın ender yetiştirdiği eşsiz bir komutan ve dahi bir yönetici olan büyük Atatürk'ün dünya milletlerine bıraktığı bağımsızlık ve eşitlik düşüncesi, sonsuza değin takdirle tatbik edilecektir” dedi.
MHP İlçe Başkanı Türkdoğan, “Mustafa Kemal Atatürk; Türk tarihinin bu zamana kadar gördüğü en büyük devlet adamı ve komutanlardan birisi olarak, azim ve kararlılık içinde, en imkansız zamanlarda bile nelerin yapılabileceğini en iyi şekilde gösteren büyük bir dehadır” dedi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Gündem
8 Kez Görüntülendi.
Alanya’da mahalle yollarına bakım onarım
Asayiş
8 Kez Görüntülendi.
Alanya’da o suça 38 bin TL rekor ceza
Spor
4 Kez Görüntülendi.
Fatih Tekke: “Çok büyük hedef tutturduk"
Genel
7 Kez Görüntülendi.
Özçelik: “Çocuklarımız memleketin teminatıdır"
Spor
6 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor’dan gol yağmuru
Antalya
21 Kez Görüntülendi.
‘Sineksiz yaz’ için ekipler bilgilendirildi 
Belediye
30 Kez Görüntülendi.
Alanya uçtan uca tertemiz oluyor
Asayiş
22 Kez Görüntülendi.
Alanya’da jandarmadan dron destekli trafik uygulaması 
Antalya
90 Kez Görüntülendi.
Alanya’daki su krizine Başkan Böcek’ten neşter 
Gündem
40 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediye Encümeninden kent disiplini için önemli uyarılar