Kategoriler

Haber Alanya

Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği’nden Arsin OSB’ye ziyaret

DOĞU KARADENİZ İHRACATÇILAR BİRLİĞİ YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI AHMET HAMDİ GÜRDOĞAN, YÖNETİM KURULU ÜYESİ ŞABAN ALİ BİBEROĞLU VE GENEL SEKRETER İDRİS ÇEVİK’TEN OLUŞAN HEYET TRABZON ARSİN ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNİ ZİYARET ETTİ.

Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği (DKİB) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Hamdi Gürdoğan, Yönetim Kurulu Üyesi Şaban Ali Biberoğlu ve Genel Sekreter İdris Çevik’ten oluşan heyet Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret etti.

Heyeti, Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, Mekap Deri ve Ayakkabı San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve OSBÜK Yüksek Koordinasyon Kurulu üyesi Selçuk İskender, Mekap Deri ve Ayakkabı San. Tic. A.Ş. Firma Ortağı ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Secaettin İskender, Küçükarslanlar Bakır Çinko San. ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Küçükarslan, Yazıcılar Mobilya Malzemeleri San. Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yazıcı ve Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölge Müdürü Hakkı Yazıcı karşıladı.

Karşılıklı görüş alışverişin yapıldığı toplantıda, Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, ülkemiz ekonomisinin daha güçlü bir yapıya kavuşması için sürdürülebilir ihracatı destekleyici tedbirlere daha fazla önem verilmesine vurgu yaparak DKİB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Hamdi Gürdoğan ve Yönetim Kuruluna yapmış oldukları ziyaretten dolayı teşekkür etti

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Antalya
12 Kez Görüntülendi.
Antalya Valisi Hulusi Şahin: Orman benim kampanyasıs geleceğe nefes olacak  
Alanya
11 Kez Görüntülendi.
‘Fıstıklı limonata’ Alanya’nın tescilli lezzeti oldu
Belediye
16 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik’ten İskele’de temizlik operasyonu 
Güncel
14 Kez Görüntülendi.
Yücel ALTAV Başkanlığını Özçelik’e devrediyor
Genel
18 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor’dan Ankara’da Başsavcı Karaköse’ye ziyaret 
Alanya
24 Kez Görüntülendi.
Alanyalı turizmci Nuri Arslan kalbine yenik
Spor
10 Kez Görüntülendi.
Corendon Alanyaspor : 1-1
Asayiş
19 Kez Görüntülendi.
Alanya Jandarma trafik denetimlerine devam ediyor
Antalya
15 Kez Görüntülendi.
Alanya’da sinekle mücadele yoğun bir şekilde sürdürülüyor. 
Alanya
27 Kez Görüntülendi.
Özçelik: “İskele’de disiplini biz sağlayacağız"