Kategoriler

Haber Alanya

Diş Hastanesi Gerekliliği

Toplumsal hayatımızda birçok insanla iletişim halinde olmak durumunda kalıyoruz. Dişlerimiz bu durumda bizi en belirgin anlamda temsil eden unsurlardır. Bunun yanı sıra sindirim sistemimizin en büyük destekçisi olan dişler özel bir bakımı hak etmektedirler. , bu bakım için gerekli sağlık merkezleri arasında sayılmaktadır. Uzmanlaşmış doktorlar aracılığıyla, dişlerimizin doğru bakımı yapılırken ihtiyaç halinde tedavileri de en güvenilir yöntemler ile yapılmaktadır.

Dişeti Kanaması Neye İşaret Eder?

Diş hastalıkları, çoğunlukla ihmal edilen hastalıklardır. Çok yoğun ağrılar olmadığı takdirde, diş tedavileri toplumun büyük bir kesimi tarafından ertelenmektedir. Örneğin, çoğunlukla dikkate alınmayan bir şikâyettir. Toplum içerisinde en yaygın olarak görülen diş sorunu diş kanamasıdır. Tedavi edilmeyen bu sorun ilerlediği takdirde, diş kayıplarına neden olmaktadır. Çünkü sağlıklı diş etleri, sert cisimler ya da diş fırçalamak aracılığıyla kanayacak kadar zayıf yapılar değillerdir.  Diş kanaması, diş etlerinde bir sorun olduğunu işaret etmektedir. Bu sorun, vitamin eksikliği, ağız bakımının doğru yapılmaması gibi farklı nedenler ile ortaya çıkmış olabilir.

Zirkonyum Diş Nedir?

Zirkonyum metalinden üretilen bir diş türü olan , ışık geçirgenliği sayesinde şeffaf bir görünüm sağlamaktadır. Diğer diş kaplamalarına karşı, daha gerçeğe yakın bir görünüm veren zirkonyum dişler, sıkça tercih edilmektedir. Gelişen teknolojik imkânlar sayesinde bu dişlerin fiyatlara daha ekonomik bir hale gelmiştir. Böylelikle daha geniş bir kitle tarafından tercih edilir bir hale gelmiştir. Bunun yanı sıra porselen dişe oranla daha gerçekçi bir görünüm sağlayan zirkonyum, metal alerjisi olan insanlar için de doğru tercihtir. Ağız ve diş sağlığı konusunda, özellikle kaplama konusunda confident.com sitesinden ayrıntılı bilgilere ulaşmamız mümkündür. Alanında uzman isimlerle çalışan Confident, ağız ve diş sağlığı konusunda başarılı bir sağlık merkezi olarak bilinmektedir.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Antalya
17 Kez Görüntülendi.
Antalya Valisi Hulusi Şahin: Orman benim kampanyasıs geleceğe nefes olacak  
Alanya
13 Kez Görüntülendi.
‘Fıstıklı limonata’ Alanya’nın tescilli lezzeti oldu
Belediye
23 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik’ten İskele’de temizlik operasyonu 
Güncel
21 Kez Görüntülendi.
Yücel ALTAV Başkanlığını Özçelik’e devrediyor
Genel
19 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor’dan Ankara’da Başsavcı Karaköse’ye ziyaret 
Alanya
39 Kez Görüntülendi.
Alanyalı turizmci Nuri Arslan kalbine yenik
Spor
12 Kez Görüntülendi.
Corendon Alanyaspor : 1-1
Asayiş
19 Kez Görüntülendi.
Alanya Jandarma trafik denetimlerine devam ediyor
Antalya
16 Kez Görüntülendi.
Alanya’da sinekle mücadele yoğun bir şekilde sürdürülüyor. 
Alanya
29 Kez Görüntülendi.
Özçelik: “İskele’de disiplini biz sağlayacağız"