Kategoriler

Haber Alanya

Önce sağlık ve güvenlik

Alanya Belediyesi, çalışanlarına olası iş kazaları karşısında önlem almalarını sağlamak amacıyla iş sağlığı ve güvenliği semineri verdi.

Alanya Belediyesi, çalışanlarına olası iş kazaları karşısında önlem almalarını sağlamak amacıyla iş sağlığı ve güvenliği semineri verdi. Alanya Belediyesi, çalışanlarına iş sağlığı ve güvenliği konularında farkındalık oluşturmak amacıyla eğitim semineri başlattı. Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı çalışan personellere yönelik yapılan eğitim semineri Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.
Alanya Belediyesi İşyeri Hekimi ile İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanları tarafından verilen eğitimde, çalışma ortamında var olan risk etmenlerinin işçilere, işyerine ve çevresine verebileceği zararların önlenmesi konusu üzerinde duruldu. Mesleki risklerin önlenmesi, çalışanların sağlığının ve güvenliğinin korunması için risk ve kaza faktörünün ortadan kaldırılması ve çalışma ortamındaki sağlık ve güvenlik şartlarının iyileştirilmesi için yapılan çalışmalar anlatıldı. İşyeri hekimi Sultan Özgen, işyeri temizliği, kişisel temizlik, meslek hastalıkları, ilkyardım gibi konularda çalışanlara bilgiler verdi. Alanya Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Gani Şahin “İş Sağlığı ve Güvenliği konusu yasal zorunluluktan öte insani bir meseledir. Onun için, iş kazası olduktan sonra değil, kaza olasılıklarını ortadan kaldırmaya yönelik çalışmalar yapıyoruz.” dedi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Alanya
14 Kez Görüntülendi.
İyi Parti’nin kuruluşundan beri içinde yer alan Alper Arıkan, görevinden istifa etti.
Gündem
36 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik’in 4 Başkan Yardımcısı belli  oldu
Güncel
9 Kez Görüntülendi.
Özel sporcular altınla döndü
Belediye
13 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik'ten iki dönüşüm talimatı
Asayiş
52 Kez Görüntülendi.
Alanya’da polis göz açtırmadı: 300 kişi sorgulandı 
Alanya
12 Kez Görüntülendi.
Alanya’da şiddetli dolu yağışı yayla yolunu beyaza bürüdü 
Genel
7 Kez Görüntülendi.
Erdem'den Bakan Şimşek'e Alanya brifingi
Eğitim
7 Kez Görüntülendi.
Alanya’da ziyaretçileri zamanda yolculuğa çıkaran sergi 
Alanya
11 Kez Görüntülendi.
“Alanya’da esnaflık yapmak mucize" 
Antalya
17 Kez Görüntülendi.
Antalya Valisi Hulusi Şahin: Orman benim kampanyasıs geleceğe nefes olacak