Kategoriler

Haber Alanya

Evinin deposunu akaryakıt istasyonuna çevirmiş

MANİSA'NIN DEMİRCİ İLÇESİNDE BİR KİŞİNİN EVİNİN DEPOSUNA KURDUĞU POMPA DÜZENEĞİYLE DIŞARIYA MAZOT VE BENZİN SATIŞININ YAPILDIĞI TESPİT EDİLDİ. JANDARMA TARAFINDAN YAPILAN BASKINDA KURULAN DÜZENEK ŞAŞIRTIRKEN, 1600 LİTRE MAZOT VE 45 LİTRE BENZİNE DE EL KONULDU.

Manisa’nın Demirci ilçesinde bir kişinin evinin deposuna kurduğu pompa düzeneğiyle dışarıya mazot ve benzin satışının yapıldığı tespit edildi. Jandarma tarafından yapılan baskında kurulan düzenek şaşırtırken, bin 600 litre mazot ve 45 litre benzine de el konuldu.

Demirci İlçe Jandarma Komutanlığı ve Manisa İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğünün müşterek yaptığı operasyonla İcikler Mahallesi’nde düzenek kurmak suretiyle dışarıya akaryakıt satışı yapan Ş.U. (47) isimli şahsın iş yerinde ve evinde yapılan aramada şahsın malzeme deposu olarak kullandığı bina içinde özel olarak yapılmış akaryakıt istasyonu bulundu. 5 tonluk yakıt depolama tankı, 1600 litre mazot, depolama tankına bağlı bir adet sayaç, bir akaryakıt pompası ve 45 litre benzinin ele geçirildiği operasyonda malzemelere el konularak mühürleme yapıldı. El konulan malzemeler yed-i emine teslim edilirken, olaya ilişkin adlı işlemler ve soruşturma geniş çaplı devam ediyor.

Hakkında gözaltı kararı verilen şüpheli Ş.U.’nun yakalandığında ’5015 sayılı petrol piyasası kanununa muhalefet suçundan’ işlem yapılarak adli makamlara sevk edileceği öğrenildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Alanya
12 Kez Görüntülendi.
Galatasaray Taraftarı Buruk ve Çok Kızgın
Spor
15 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor bugün Samsun deplasmanında
Asayiş
14 Kez Görüntülendi.
Alanya’da genel asayiş uygulaması
Alanya
21 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Ürkmezer 2 kurumun personelini ödüllendirdi
Güncel
16 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Ürkmezer’den muhtarlara talimat 
Gündem
15 Kez Görüntülendi.
Alanya Piyano Yarışması ve Festivali başlıyor 
Genel
23 Kez Görüntülendi.
Alanya Atatürk Evi 19 Mayıs’ta açılıyor 
Alanya
14 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Ürkmezer ALKÜ’de öğrencilerle buluştu 
Alanya
29 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik’ten isim ve fotoğraf talimatı
Belediye
15 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyesi şehri çiçek bahçesine çevirdi