Kategoriler

Haber Alanya

Bahçeşehir Alanya'dan Cumhuriyet kahvaltısı

Bahçeşehir Alanya Okulları Okul Aile Birliğinin her sene gerçekleştirdiği okul bahçe kahvaltısı 30 Ekim Pazar günü yapıldı.

Bahçeşehir Alanya Okulları Okul Aile Birliğinin her sene gerçekleştirdiği okul bahçe kahvaltısı 30 Ekim Pazar günü yapıldı.

Cumhuriyet Bayramı haftası olması nedeniyle ‘Cumhuriyet Kahvaltısı’ olarak gerçekleşen kahvaltıya katılım yoğun oldu. Bahçeşehir Alanya Okulları öğretmenleri, velileri ve tüm çalışan personel tam kadro kahvaltı bulundular. Bünyesinde 16 ayrı ülkeden öğrenci bulunan Bahçeşehir Alanya Okullarında, Okul Müdürü Metin Altun’un açılış konuşması 3 ayrı dile çevrildi. Okul Aile Birliği başkan ve üyelerinin de hoş geldiniz konuşmasının ardından etkinlikler başladı. Okul kurucusu Sayın Burcu Haboğlu Baba ve Sayın Cihan Baba okul bahçesine giriş yaptıktan sonra masalarda oturan veli ve öğretmenleri selamladılar. Kahvaltı, lise korosunun sahneye çıkması ve dans gösterisiyle devam etti. Ardından Afrika dans grubu ve Türk Folklör ekibinin gösterileri yer aldı. Gösteri sonrasında 10’uncu Yıl Marşı tüm veli ve öğrencilerin coşkulu katılımıyla hep birlikte söylendi. Beden Eğitimi öğretmenlerinin hazırladıkları birbirinden eğlenceli oyunlarla sona eren bahçe kahvaltısında hem büyükler hem de küçükler şenlik havasında bir gün yaşamış oldular.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Belediye
14 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyesi’nden Gazipaşa Tarım Fuarı çıkarması 
Alanya
16 Kez Görüntülendi.
ALTSO Başkanı Eray Erdem esnafı ziyaret etti
Gündem
17 Kez Görüntülendi.
Şehidimiz son yolculuğuna uğurlandı
Çevre
13 Kez Görüntülendi.
Yılın ilk çöp kategorize çalışması yapıldı
Alanya
10 Kez Görüntülendi.
ALTSO'da ara eleman sorununa çözüm arayışı
Güncel
12 Kez Görüntülendi.
Alanya’da özel aşçılar mutfağa girdi 
Genel
14 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik’ten 1 Mayıs mesajı
Asayiş
12 Kez Görüntülendi.
Alanya’da 54 günde 42 milyon lira para cezası 
Belediye
14 Kez Görüntülendi.
Alanya’da kaçak yapılar bir bir yıkılıyor
Spor
18 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor Ankaragücü maçı hazırlıklarına başladı