Kategoriler

Haber Alanya

Alanya Doğa öğrencileri Tümer Metin'i ağırladı

Alanya Doğa Okullarında t-MBA öğrenci meclisinin organize ettiği “Kariyer Günleri” kapsamında futbol hayatında muhteşem başarılara imza atan Tümer Metin konuk oldu.

Alanya Doğa Okullarında t-MBA öğrenci meclisinin organize ettiği “Kariyer Günleri” kapsamında futbol hayatında muhteşem başarılara imza atan Tümer Metin konuk oldu. Öğrencilerle birlikte kimya laboratuvarında deneyler yaparak renkli kişiliği ve samimi tavırlarıyla tüm öğrencilerin kalbini fethetti. Konferans salonunda başlayan söyleşide sorulan soruları içtenliğiyle yanıtlayan Tümer Metin, futbol hayatına annesinin yün yumaklarına vurarak başladığını belirtti. “Hayattaki tüm hedeflerimi gerçekleştirdim.”  diyen Tümer Metin, futbola ve Beşiktaş’a olan sevgisini dile getirdi. Tümer Metin sözlerine dünyaca ünlü yazar Goethe’nin “Kişi bir şeye kendini tamamen adadığında Tanrı da harekete geçer.” şeklinde devam etti. Hayatta kendi başarılarımızın altına imza atmanın gerekli olduğunu belirten futbolcu,  sanat ile futbolda torpil olmayacağını sözlerine ekledi.
“İlk giydiğiniz kramponların rengi neydi?” sorusuna Tümer Metin şöyle karşılık verdi: “O zamanlar şimdiki gibi renkli kramponlar yoktu, iki seçenek vardı ki onlar siyah ve beyazdı.” Söyleşi sırasında Tümer Metin de öğrencilere çeşitli sorular yöneltti. Futbolcu olarak hayata geldiğini ve hayatını başa sarsa tekrar aynı yollardan geçeceğini soru cevaplarla yineledi. Tümer Metin, samimiyeti ve neşesiyle yüzlerde gülümseme ile kalplerde mutluluk bıraktı.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Gündem
12 Kez Görüntülendi.
Alanya’da mahalle yollarına bakım onarım
Asayiş
9 Kez Görüntülendi.
Alanya’da o suça 38 bin TL rekor ceza
Spor
8 Kez Görüntülendi.
Fatih Tekke: “Çok büyük hedef tutturduk"
Genel
11 Kez Görüntülendi.
Özçelik: “Çocuklarımız memleketin teminatıdır"
Spor
14 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor’dan gol yağmuru
Antalya
22 Kez Görüntülendi.
‘Sineksiz yaz’ için ekipler bilgilendirildi 
Belediye
30 Kez Görüntülendi.
Alanya uçtan uca tertemiz oluyor
Asayiş
23 Kez Görüntülendi.
Alanya’da jandarmadan dron destekli trafik uygulaması 
Antalya
92 Kez Görüntülendi.
Alanya’daki su krizine Başkan Böcek’ten neşter 
Gündem
40 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediye Encümeninden kent disiplini için önemli uyarılar