Kategoriler

Haber Alanya

Polis uyuşturucuyla yakaladığı gence önce maske taktı sonra su verdi

Antalya’da uyuşturucu madde sattığı iddia edilen şüpheli, gözaltına alınmak istenince, mahalle sakinleriyle birlikte polise mukavemet gösterdi. Polisin kalabalığa rağmen gözaltına aldığı şüpheli, “Ben mukavemette bulunmadım oradaki çocuklar mukavemette bulundu. Onların uyuşturucusuydu” dedi.


Edinilen bilgiye göre, olay, saat 11.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Yeşildere Mahallesinde meydana geldi. Mahalle içinde devriye görevi yapan Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri şüpheli gördükleri bir genci durdurup üzerini aramak istedi. Yapılan aramada üstünden bir miktar uyuşturucu madde ve bıçak çıkan şüpheliyi polis ekipleri gözaltına almak istedi. Uyuşturucunun kaptırılmamasını isteyen bir grup ise gencin gözaltına alınmasını engellemeye çalıştı. Zorluk çıkartıp mukavemet gösteren grubun yanından polis şüpheliyi alıp güvenli bir bölgeye geçti. Grup ekip aracına da zarar vermeye çalıştı. Ters kelepçe takılan şüpheliye polis, maske takmayı da ihmal etmedi. İsminin Barış Y,(22) olduğu öğrenilen şüpheli polise, “ Su istiyorum ağabey.” dedi. Destek istenmesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi geldi. Barış Y, sağlık raporunun ardından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
Sağlık merkezi çıkışı Barış Y, gazetecilerin sorularına, “Ağabey ben saldırmadım, mahalledeki çocuklar saldırdı. Polis ağabeylerde biliyor. Ben mukavemette bulunmadım oradaki çocuklar mukavemette bulundu. Onların uyuşturucusuydu. Uyuşturucuyu polislere kaptırmamak için. Üzerimdeki bıçak benimdi” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Antalya
17 Kez Görüntülendi.
Antalya Valisi Hulusi Şahin: Orman benim kampanyasıs geleceğe nefes olacak  
Alanya
15 Kez Görüntülendi.
‘Fıstıklı limonata’ Alanya’nın tescilli lezzeti oldu
Belediye
28 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik’ten İskele’de temizlik operasyonu 
Güncel
27 Kez Görüntülendi.
Yücel ALTAV Başkanlığını Özçelik’e devrediyor
Genel
22 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor’dan Ankara’da Başsavcı Karaköse’ye ziyaret 
Alanya
54 Kez Görüntülendi.
Alanyalı turizmci Nuri Arslan kalbine yenik
Spor
14 Kez Görüntülendi.
Corendon Alanyaspor : 1-1
Asayiş
19 Kez Görüntülendi.
Alanya Jandarma trafik denetimlerine devam ediyor
Antalya
17 Kez Görüntülendi.
Alanya’da sinekle mücadele yoğun bir şekilde sürdürülüyor. 
Alanya
32 Kez Görüntülendi.
Özçelik: “İskele’de disiplini biz sağlayacağız"