Kategoriler

Haber Alanya

Şehit Aileleri Derneğinden şehit babalarına ‘Babalar Günü’ ziyareti

KIRŞEHİR ŞEHİT AİLELERİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ BAŞKANI MUTLU KILIÇASLAN, YÖNETİM KURULU ÜYELERİ İLE BİRLİKTE AHİ ESNAFININ DA DESTEĞİNİ ALARAK EVLERİNDE ZİYARET ETTİĞİ ŞEHİT BABALARININ BABALAR GÜNÜ'NÜ KUTLADI.

KIRŞEHİR (İHA) – Kırşehir Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mutlu Kılıçaslan, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ahi esnafının da desteğini alarak evlerinde ziyaret ettiği şehit babalarının Babalar Günü’nü kutladı.

Şehit ailelerinin sorunları ile dernek yönetimi olarak yakından ilgilendiklerini söyleyen Kırşehir Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mutlu Kılıçaslan, “Şehit ailelerimizin sosyal hayat içerisinde var olmalarını sağlamak üzere faaliyetler yürütüyoruz. Evlatlarını şehitlik makamı ile şereflendiren babalarımızın Babalar Günü’nü kutlayarak onlarla sohbet ettik. Onların bizleri evlatları gibi görmeleri ve evlatlarının acılarını unutturmak bizlerin de yüreklerine su serpiyor” dedi.

Şehit ailelerinin kazanımları olduğunu anlatan ve her sorunda yanlarında olduklarını belirten Kılıçaslan, “Göreve geldikten sonra Kırşehir’de şehit ailelerimizin toplumsal hayatta yaşadığı sorunlar üzerine çalışmalar yaptık. Onların da bizim çalışmalarımıza verdiği destekle güçlenerek projeler geliştirip her ailemizin hayatın içerisinde var olmasını sağladık. Kırşehir’de Boztepe yolu üzerine şehitlik hatıra ormanının yanı sıra şehit ailelerimizi ülkemizin birçok noktasına götürerek, onların da birbirleri ile diyalog kurmasının yolunu açtık. Ampute Milli Takımı’nı Kırşehir’e getirerek şehit ailelerimizle sohbet imkanı oluşturduk. Ailelerimizin bir arada olmaları adına piknik organizasyonları yaparak iletişim kurmalarını sağladık” diye konuştu.

Şehitlerin unutulmaması adına belgesel yapımlarının yanı sıra derneğin Karadeniz gezisi ve şehitler albümü üzerine çalışmalar yaptığı öğrenildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Gündem
12 Kez Görüntülendi.
Alanya’da mahalle yollarına bakım onarım
Asayiş
9 Kez Görüntülendi.
Alanya’da o suça 38 bin TL rekor ceza
Spor
7 Kez Görüntülendi.
Fatih Tekke: “Çok büyük hedef tutturduk"
Genel
11 Kez Görüntülendi.
Özçelik: “Çocuklarımız memleketin teminatıdır"
Spor
14 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor’dan gol yağmuru
Antalya
22 Kez Görüntülendi.
‘Sineksiz yaz’ için ekipler bilgilendirildi 
Belediye
30 Kez Görüntülendi.
Alanya uçtan uca tertemiz oluyor
Asayiş
23 Kez Görüntülendi.
Alanya’da jandarmadan dron destekli trafik uygulaması 
Antalya
92 Kez Görüntülendi.
Alanya’daki su krizine Başkan Böcek’ten neşter 
Gündem
40 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediye Encümeninden kent disiplini için önemli uyarılar