Kategoriler

Haber Alanya

Taşova’da 410 öğrenci LGS’ye girdi

AMASYA’NIN TAŞOVA İLÇESİNDE 410 ÖĞRENCİ KORONAVİRÜS ÖNLEMLERİ LGS’YE GİRDİ. 09.30’DA BAŞLAYAN SINAVA ÖĞRENCİLER TEK TEK BİRER BUÇUK METRE ARAYLA İÇERİ ALINDI.

Amasya’nın Taşova ilçesinde 410 öğrenci korona virüs önlemleri LGS’ye girdi. 09.30’da başlayan sınava öğrenciler tek tek birer buçuk metre arayla içeri alındı.

Okul girişlerinde öğrenciler için bulunan dezenfektan ve maskeler öğrencilere dağıtıldı. Bazı öğrencilerin ihtiyaç duyacakları su, dezenfektan ve peçeteyi yanlarında getirdikleri ve çoğunun maskeli oldu gözlemlendi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Tümer’in yaptığı açıklamada 12 okulda, 37 salonda, 137 görevli öğretmen ile LGS’nin yapılacağını söyledi. Daha sonra Tümer, “Mart ayından bu tarafa 3 aydır okullarınızdan ayrısınız. Olağanüstü bir dönem yaşadık. Bildiğiniz gibi hem dünyanın hem de ülkemizin mazur kaldığı salgın hastalık nedeniyle okullarımız tatil edildi. Daha doğrusu tatil değil, uzak eğitim yaptık. Bakanlığımız farklı metotlar geliştirerek bu süreci gerçekten çok başarılı şekilde atlattık. Belki olağanüstü durumda sınava hazırlandınız. Ama hiçbir zaman konsantrasyonunuzu kaybetmediğinizi biliyoruz. Bakanlığımızda bu yönde çaba gösterdi. Gerek EBA’dan uzaktan eğitim metoduyla gerekse bizzat öğretmenlerimizin canlı ders vermek suretiyle sizleri bu sürece hazırlamaya çalıştık. Hepinize başarılar diliyorum” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Antalya
17 Kez Görüntülendi.
Antalya Valisi Hulusi Şahin: Orman benim kampanyasıs geleceğe nefes olacak  
Alanya
14 Kez Görüntülendi.
‘Fıstıklı limonata’ Alanya’nın tescilli lezzeti oldu
Belediye
25 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik’ten İskele’de temizlik operasyonu 
Güncel
25 Kez Görüntülendi.
Yücel ALTAV Başkanlığını Özçelik’e devrediyor
Genel
21 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor’dan Ankara’da Başsavcı Karaköse’ye ziyaret 
Alanya
48 Kez Görüntülendi.
Alanyalı turizmci Nuri Arslan kalbine yenik
Spor
13 Kez Görüntülendi.
Corendon Alanyaspor : 1-1
Asayiş
19 Kez Görüntülendi.
Alanya Jandarma trafik denetimlerine devam ediyor
Antalya
16 Kez Görüntülendi.
Alanya’da sinekle mücadele yoğun bir şekilde sürdürülüyor. 
Alanya
30 Kez Görüntülendi.
Özçelik: “İskele’de disiplini biz sağlayacağız"