Kategoriler

Haber Alanya

Vali Yardımcısı Atar’dan Gevaş’a ziyaret

VAN VALİ YARDIMCISI FERHAT ATAR, GEVAŞ İLÇESİNDE VALİLİK YATIRIM İZLEME VE KOORDİNASYONU BAŞKANLIĞI TARAFINDAN YAPTIRILAN KAYMAKAMLIK BİNASI VE YOLDÖNDÜ KARAKOLU HİZMET BİNALARINI İNCELEYEREK YETKİLİLERDEN BİLGİ ALDI.

Van Vali Yardımcısı Ferhat Atar, Gevaş ilçesinde Valilik Yatırım İzleme ve Koordinasyonu Başkanlığı tarafından yaptırılan kaymakamlık binası ve Yoldöndü Karakolu hizmet binalarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Vali Yardımcısı Atar, Gevaş Kaymakamı Hamit Genç ile birlikte ilk olarak Gevaş Balaban Jandarma Yol Kontrol Noktasını ziyaret etti. Yol kontrolü yapan askerlerle bir süre sohbet eden Vali Yardımcısı Atar, güvenlik güçlerinin kendilerinin gözbebeği olduğunu söyledi.

Buradaki ziyaretin ardından yapımı tamamlanan Gevaş Yoldöndü Jandarma Karakoluna geçen Vali Yardımcısı Atar, Karakol Komutanı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Cezmi Eroğlu tarafından karşılandı. Karakola moral ziyaretinden bulunan Vali Yardımcısı Atar, yapımı tamamlanan hizmet binasını da inceledi.

Karakol ziyaretini tamamladıktan sonra ilçe merkezine geçen Vali Yardımcısı Atar, Gevaş Kaymakamı Hamit Genç ile makamında görüştü. Kaymakamlık binasını da gezen Vali Yardımcısı Ferhat Atar, bina hakkında Kaymakam Hamit Genç’ten bilgi aldıktan sonra ilçe ziyaretini tamamladı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Alanya
11 Kez Görüntülendi.
Fransız turistler Alanya’ya denizden geldi
Alanya
10 Kez Görüntülendi.
Alanya'da piyano festivali sona erdi
Spor
12 Kez Görüntülendi.
Alanyalı Feyza Güzyaka Dünya Kupası’nda şampiyon oldu
Güncel
8 Kez Görüntülendi.
Alanya Atatürk Evi ve Müzesi açıldı
Genel
9 Kez Görüntülendi.
Alanya'da 19 Mayıs coşkusu
Alanya
7 Kez Görüntülendi.
Alanya’da Sahil Güvenlik ve savaş gemileri vatandaşların ziyaretine açıldı
Spor
8 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor Samsunspor’dan puanla döndü
Alanya
24 Kez Görüntülendi.
Galatasaray Taraftarı Buruk ve Çok Kızgın
Spor
15 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor bugün Samsun deplasmanında
Asayiş
17 Kez Görüntülendi.
Alanya’da genel asayiş uygulaması