Kategoriler

Haber Alanya

Şenol Güneş’ten teşekkür

A MİLLİ FUTBOL TAKIMI TEKNİK DİREKTÖRÜ ŞENOL GÜNEŞ, DOĞUM GÜNÜ DOLAYISIYLA MESAJ GÖNDEREN VE YAYIMLAYAN KURUMLARA, TARAFTARLARA, FUTBOLCULARA, MESLEKTAŞLARINA VE DOSTLARINA TEŞEKKÜR ETTİ.

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, doğum günü dolayısıyla mesaj gönderen ve yayımlayan kurumlara, taraftarlara, futbolculara, meslektaşlarına ve dostlarına teşekkür etti.

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, Türkiye Futbol Federasyonu’nun resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile doğum günü için mesaj yayımlayan ve gönderenlere teşekkür etti. Güneş’in açıklamaları tamamı şöyle:

"68. yaş günüm nedeniyle kutlama mesajı yayımlayan ve tarafıma mesaj gönderen tüm kurumlara, taraftarlarımıza, futbolcularıma, meslektaşlarıma ve dostlarıma nezaketlerinden dolayı teşekkür ederim. Hepinizin bildiği gibi, Covid-19 salgını nedeniyle birkaç aydır günlük hayatımızı olağanüstü koşullarda devam ettirdik. Bu hastalığa karşı millet olarak birlikte göğüs gererek, normalleşme adımlarının atılabilmesine uygun ortamı sağladık. Lütfen aynı beraberliği sürdürelim, dikkati elden bırakmayalım ve gayretimizle bir sonuca varalım. Yeni normalimize adapte olmanın önemine dikkatinizi çekerken, ’Sabır, kurtuluşun anahtarıdır’ diyen Mevlana’nın şu sözünü de sizlere hatırlatmak isterim: ’Dün akıllıydım dünyayı değiştirmek istedim. Bugün ise bilgeyim, kendimi değiştirdim.’

Diğer yandan, futbol liglerimizdeki heyecana 12 Haziran’da oynanacak karşılaşmalarla bıraktığımız yerden devam edeceğiz. Sezonun geri kalanının ülkemiz ve spor kamuoyu için hayırlı olmasını diliyor, bu vesileyle liglerde mücadele edecek tüm takımlara başarı dileklerimi sunuyorum."

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Belediye
12 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyesi’nden Gazipaşa Tarım Fuarı çıkarması 
Alanya
14 Kez Görüntülendi.
ALTSO Başkanı Eray Erdem esnafı ziyaret etti
Gündem
15 Kez Görüntülendi.
Şehidimiz son yolculuğuna uğurlandı
Çevre
11 Kez Görüntülendi.
Yılın ilk çöp kategorize çalışması yapıldı
Alanya
8 Kez Görüntülendi.
ALTSO'da ara eleman sorununa çözüm arayışı
Güncel
10 Kez Görüntülendi.
Alanya’da özel aşçılar mutfağa girdi 
Genel
11 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik’ten 1 Mayıs mesajı
Asayiş
10 Kez Görüntülendi.
Alanya’da 54 günde 42 milyon lira para cezası 
Belediye
11 Kez Görüntülendi.
Alanya’da kaçak yapılar bir bir yıkılıyor
Spor
17 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor Ankaragücü maçı hazırlıklarına başladı