Kategoriler

Haber Alanya

Samsun’da yola atlayan yarı çıplak kadını polis kurtardı

SAMSUN’UN İLKADIM İLÇESİ ATATÜRK BULVARI’NDA KİMLİĞİ BELİRSİZ BİR KADIN YOLA ATLADI. AKAN TRAFİKTE HAYATINI VE HAYATLARI TEHLİKEYE ATAN KADIN, POLİS EKİPLERİNİN ZAMANINDA MÜDAHALESİYLE KURTARILDI. ANCAK YAŞANAN OLAY BİR KAZA DOĞURDU. YOL ÜZERİNDEN GELEN BİR ARAÇ KADINA ÇARPMAMAK İÇİN ANİ FREN YAPTI. ARKASINDA SEYREDEN ARAÇ İLE KAZA MEYDANA GELDİ. 2 ARACIN KARIŞTIĞI KAZA MADDİ HASARLA ATLATILDI.

SAMSUN (İHA) – Samsun’da yola atlayıp kazaya sebep olan yarı çıplak kadının hayatını polis kurtardı.

Samsun’un İlkadım ilçesi Atatürk Bulvarı’nda kimliği belirsiz bir kadın yola atladı. Akan trafikte hayatını ve hayatları tehlikeye atan kadın, polis ekiplerinin zamanında müdahalesiyle kurtarıldı. Ancak yaşanan olay bir kaza doğurdu. Yol üzerinden gelen bir araç kadına çarpmamak için ani fren yaptı. Arkasında seyreden araç ile kaza meydana geldi. 2 aracın karıştığı kaza maddi hasarla atlatıldı.

Kimliği belirsiz yarı çıplak kadın ise kendisini kurtaran polis ekiplerine teşekkür etmek yerine zorluk çıkarmayı tercih etti. Yola çıkmak için defalarca girişimde bulunan kadına ekipler engel oldu. Yerlerde sürünüp, bağırıp çağırarak ekiplere direndi. Vatandaşlar da kadını sakinleştirmek için devreye girdi. Ancak fayda etmedi. Polisin evine götürmeyi teklif ettiği kadın bunu kabul etmedi. Olay yerine gelen 112 acil sağlık ekipleriyle de gitmeyen kadın bir dolmuşa binerek oradan ayrıldı.

"Trafiğin altını üstüne getirdi"

Olayı gören ve kadını sakinleştirmeye çalışan vatandaşlardan Rıza Köse, “Yolun karşısında arabadan indi. Trafiğin altını üstüne getirdi. Yola atlayınca hayati tehlikesi oldu ama kendisini polis kurtardı. 2 araba onun yüzünden kaza yaptı. Polis ekipleriyle de gitmedi. Yerlerde yattı. Süründü. Bağırdı çağırdı. En sonunda dolmuşa binip gitti” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Spor
11 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor bugün Samsun deplasmanında
Asayiş
11 Kez Görüntülendi.
Alanya’da genel asayiş uygulaması
Alanya
12 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Ürkmezer 2 kurumun personelini ödüllendirdi
Güncel
10 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Ürkmezer’den muhtarlara talimat 
Gündem
10 Kez Görüntülendi.
Alanya Piyano Yarışması ve Festivali başlıyor 
Genel
14 Kez Görüntülendi.
Alanya Atatürk Evi 19 Mayıs’ta açılıyor 
Alanya
11 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Ürkmezer ALKÜ’de öğrencilerle buluştu 
Alanya
18 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik’ten isim ve fotoğraf talimatı
Belediye
12 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyesi şehri çiçek bahçesine çevirdi 
Antalya
24 Kez Görüntülendi.
Antalya İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik: "19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun"