Kategoriler

Haber Alanya

Yanlıştan erken dönüldü

Darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında yanlışlıkla kapatılan Yeni Alanya Temel Eğitim Lisesi, görüşmeler sonrası aynı gün birkaç saat sonra kapıları tekrar açıldı.

Darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında yanlışlıkla kapatılan Yeni Alanya Temel Eğitim Lisesi, görüşmeler sonrası aynı gün birkaç saat sonra kapıları tekrar açıldı.

15 Temmuz’da yapılan darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturmada Türkiye genelinde birçok eğitim kurumuna kapatma kararı verilmişti. Bu okullar arasında bulunduğu sanılıp kapatılan Yeni Alanya Temel Eğitim Lisesi’nin ise bir yanlışlık ve isim benzerliği sonucu kapatıldığı ortaya çıktı. Aynı gün birkaç saat sonra kapıları tekrar açılan Yeni Alanya Temel Lisesi, kaldığı yerden eğitim öğretime devam ediyor.

YANLIŞTAN DÖNÜLECEĞİNİ BİLİYORDUK
Yeni Alanya Temel Lisesi Kurucusu Hüseyin Baysal “Kapatma kararı ile gelindiği ilk andan itibaren demokrasiye olan inancımızla bu yanlıştan dönüleceğini ve okulumuzun yeniden açılacağını biliyorduk. Kapatılma sürecini büyük bir sükunet ile izledik. Gün içerisinde öğretmenlerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimiz ile kenetlendik. Bizden desteğini esirgemeyen ve bu yanlışlığın düzeltilmesi için başta Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu olmak üzere yanımızda bulunan Kaymakamımız Hasan Tanrıseven, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, demokrasi ve cumhuriyetimizin temel taşı olan tüm siyasi parti ilçe başkanları ve temsilcilerine teşekkür ediyoruz. Ülkemizi felaketin eşiğine getirenleri lanetliyor, demokrasiye olan inancımızla bu mücadelede devletimizin yanında olduğumuzu tekrar vurgulamak istiyorum.” dedi.

30 YILLIK DENEYİMLE ÇALIŞMALARA DEVAM
Okul Müdürü Mustafa Yümni Can “Geçirdiğimiz bu zor süreçte yanımızda dimdik duran velilerimize, öğrencilerimize ve Alanya’nın içinde ve dışında desteklerini bizden esirgemeyen tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum.  2016-2017 eğitim öğretim yılında demokrasiye olan inancımızla Yeni Alanya Temel Lisesi olarak 30 yıllık deneyimimizle Alanya’ya hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Alanya
30 Kez Görüntülendi.
İyi Parti’nin kuruluşundan beri içinde yer alan Alper Arıkan, görevinden istifa etti.
Gündem
71 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik’in 4 Başkan Yardımcısı belli  oldu
Güncel
11 Kez Görüntülendi.
Özel sporcular altınla döndü
Belediye
25 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik'ten iki dönüşüm talimatı
Asayiş
68 Kez Görüntülendi.
Alanya’da polis göz açtırmadı: 300 kişi sorgulandı 
Alanya
20 Kez Görüntülendi.
Alanya’da şiddetli dolu yağışı yayla yolunu beyaza bürüdü 
Genel
11 Kez Görüntülendi.
Erdem'den Bakan Şimşek'e Alanya brifingi
Eğitim
12 Kez Görüntülendi.
Alanya’da ziyaretçileri zamanda yolculuğa çıkaran sergi 
Alanya
16 Kez Görüntülendi.
“Alanya’da esnaflık yapmak mucize" 
Antalya
21 Kez Görüntülendi.
Antalya Valisi Hulusi Şahin: Orman benim kampanyasıs geleceğe nefes olacak