Kategoriler

Haber Alanya

'Türkiye'ye sahip çıkma günü'

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Darbe girişimini protesto için Ankara Kızılay Meydanı'nda toplanan vatandaşlarla bir araya gelip bir konuşma yaptı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Darbe girişimini protesto için Ankara Kızılay Meydanı'nda toplanan vatandaşlarla bir araya gelip bir konuşma yaptı. Çavuşoğlu, "Gün, birlik günüdür, beraberlik günüdür, dayanışma günüdür. Türkiye'ye sahip çıkma günüdür. Namusumuza, ırzımıza sahip çıkma günüdür" dedi.
    
Darbe girişimini protesto için Ankara Kızılay Meydanı'nda toplanan vatandaşlara hitap eden Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, FETÖ'nün sivil iradeye ve devlete başkaldıran bir örgüt olduğunu söyledi. "Bunların DAİŞ'ten, PKK'dan bir farkı yok ama bunlara karşı da bizde acıma yok" diyen Bakan Çavuşoğlu, Türkiye'nin bugün her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu anlattı. Bakan Çavuşoğlu, meydandaki halkın partiler üstü dayanışma sergilediğini görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şöyle konuştu: "Bu meydanda herkesi görüyorum. Partiler üstü, herkesi görüyorum, Türkiye'yi görüyorum. Ülkücü kardeşlerimizi de görüyorum, yaptığı hareketleri de görüyorum. Bir taraftan Rabia, diğer taraftan ülkücü işaretini yapıyorlar. Vatanından, milletinden yana görünen tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Gün, birlik günüdür, beraberlik günüdür, dayanışma günüdür. Türkiye'ye sahip çıkma günüdür. Namusumuza, ırzımıza sahip çıkma günüdür." Halktan darbe girişimine yönelik eylemlerini sürdürmeleri çağrısında bulunan Bakan Çavuşoğlu, "İnşallah sonuna kadar devam edeceğiz. Meydanları boş bırakmayacağız" diye konuştu.

- Haber Merkezi
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Spor
14 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor Ankaragücü maçı hazırlıklarına başladı  
Sağlık
12 Kez Görüntülendi.
ALKÜ'lü tıp asistanları bilgilendirildi
Belediye
46 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik tüm yetkiyi o iki isme verdi
Gündem
24 Kez Görüntülendi.
Özçelik vakfın yeni üyesi oldu
Alanya
10 Kez Görüntülendi.
İletişim ve Tasarım Festivali sona erdi
Eğitim
18 Kez Görüntülendi.
ALKÜ Türkiye'de bir ilke imza attı
Asayiş
15 Kez Görüntülendi.
Alanya’da umuma açık mekanlarda denetim yapıldı
Asayiş
12 Kez Görüntülendi.
Alanya’da 11 araç trafikten men edildi
Antalya
15 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir toplu ulaşım araçları 1 Mayıs’ta ücretsiz  
Güncel
12 Kez Görüntülendi.
Taksici esnafının 'VIP' isyanı